Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="LEDista" data-source="post: 710525" data-attributes="member: 75255"><p>Preko seedsmana sam usao na weldpay i onda me posle weldpaya izbacio na nesto trece sto mi je jako sumnjivo i nejasno. i samo sam izasao i probao preko sensija i tu mi nije izbacio nikakve sporedne sajtove ali kada sam kliknuo da platim pisalo je da je kartica blokirana ali NIJE...u radnjama mi uvek lepo funkcionise ovako na terminalima. Tako da sam ja poslao kes nirvani za 5 fem og kushetine jer sam tako uvek narucivao i lepo je stizalo. Pokazalo mi je da sada u nirvani imaju opciju placanja visom ali se prilikom placanja registruje na kartici sa recju SEEDS u naplati tako da ne verujem da bi to iko zeleo ..... Ocekujem za dve nedelje seme. E sad tako je bilo pre korone mozda se malo oduzi sada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LEDista, post: 710525, member: 75255"] Preko seedsmana sam usao na weldpay i onda me posle weldpaya izbacio na nesto trece sto mi je jako sumnjivo i nejasno. i samo sam izasao i probao preko sensija i tu mi nije izbacio nikakve sporedne sajtove ali kada sam kliknuo da platim pisalo je da je kartica blokirana ali NIJE...u radnjama mi uvek lepo funkcionise ovako na terminalima. Tako da sam ja poslao kes nirvani za 5 fem og kushetine jer sam tako uvek narucivao i lepo je stizalo. Pokazalo mi je da sada u nirvani imaju opciju placanja visom ali se prilikom placanja registruje na kartici sa recju SEEDS u naplati tako da ne verujem da bi to iko zeleo ..... Ocekujem za dve nedelje seme. E sad tako je bilo pre korone mozda se malo oduzi sada. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom