Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 710519" data-attributes="member: 55817"><p>Dok narucujete s linde uzmite jednu od ovih opcija barem za sada dok je ovo stanje u svjetu s koronom i lockdownovi na sve strane. Drzavne tvrtke ne rade, odnosno rade samo prioritetne poslove. Tako da nazalost vi koji ste narucili na ovaj nacin probajte pregovarats lindom da vam posalje preko kurira i da doplatite razliku u cjeni jer inace cete cekat da se drzave pocnu otvarat.</p><p></p><p>Privatne kurirske sluzbe rade normalno, jer moraju da bi prezivjeli tako da s njima sve ide regularno. mozda su sporiji za 1-2 dana nego inace ali ide glatko sve.</p><p>[ATTACH]372219[/ATTACH]</p><p></p><p>Meni paket narucen 3.11 dosao 9.11</p><p>paket narucen 8.11 poslan danas, ocekujem ga sljed tjedan iako stigne i ovaj doc.</p><p></p><p>Mali dodatak:</p><p>Pazite na sve detalje tjekom naruđbe, jer sa suportom necete nista promjenit. ja sam recimo narucio na krivu adresu, dogovorio sve na support s njima da izmjene, (isto tako da stave stealth posiljku jer me uvjerava da sam narucio u org pakiranju, iako sumljam jer pazim da izaberem stealth uvjek dok je sjeme u pitanju.)</p><p>I sad gledam paket poslan na krivu adresu. ja ga pitam na mail sto i zasto kad bi on meni rekao sljedece. Znaci strasno.. 20 mailova izmjenili sve dogovorili da izmjeni i na kraju posalje i kaze nemoze.. Mogo je odmah rec ponistit naruđbu ja bi napravio novu ispravnu i nikom nista. a ovako nek se ja snalazim oko preuzimanja.</p><p>[ATTACH]372223[/ATTACH]</p><p>[USER=18691]@crazydave[/USER] Nazalost nista se ne moze rijesiti preko suporta. evo mene sad uvjeravaju da sam budala lagano receno. da nismo nista dogovorili na mail nego da mi je rekeao da nemoze odmah. ja njemu na to samo poslao screneve mailova gdje smo sve dogovorili, zanima me sto ce sada reci..</p><p></p><p>EDIT nakon sat i pola natezanja kako on nije nista od toga rekao. dok mi pukao film i trazio povrat ili kontakt od nadleznog. rekao da mu je zao i da je narucio vracanje paketa da ispravi sve greske. nadam se da je sve rijeseno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 710519, member: 55817"] Dok narucujete s linde uzmite jednu od ovih opcija barem za sada dok je ovo stanje u svjetu s koronom i lockdownovi na sve strane. Drzavne tvrtke ne rade, odnosno rade samo prioritetne poslove. Tako da nazalost vi koji ste narucili na ovaj nacin probajte pregovarats lindom da vam posalje preko kurira i da doplatite razliku u cjeni jer inace cete cekat da se drzave pocnu otvarat. Privatne kurirske sluzbe rade normalno, jer moraju da bi prezivjeli tako da s njima sve ide regularno. mozda su sporiji za 1-2 dana nego inace ali ide glatko sve. [ATTACH alt="Screenshot_7.png"]372219[/ATTACH] Meni paket narucen 3.11 dosao 9.11 paket narucen 8.11 poslan danas, ocekujem ga sljed tjedan iako stigne i ovaj doc. Mali dodatak: Pazite na sve detalje tjekom naruđbe, jer sa suportom necete nista promjenit. ja sam recimo narucio na krivu adresu, dogovorio sve na support s njima da izmjene, (isto tako da stave stealth posiljku jer me uvjerava da sam narucio u org pakiranju, iako sumljam jer pazim da izaberem stealth uvjek dok je sjeme u pitanju.) I sad gledam paket poslan na krivu adresu. ja ga pitam na mail sto i zasto kad bi on meni rekao sljedece. Znaci strasno.. 20 mailova izmjenili sve dogovorili da izmjeni i na kraju posalje i kaze nemoze.. Mogo je odmah rec ponistit naruđbu ja bi napravio novu ispravnu i nikom nista. a ovako nek se ja snalazim oko preuzimanja. [ATTACH alt="Screenshot_10.png"]372223[/ATTACH] [USER=18691]@crazydave[/USER] Nazalost nista se ne moze rijesiti preko suporta. evo mene sad uvjeravaju da sam budala lagano receno. da nismo nista dogovorili na mail nego da mi je rekeao da nemoze odmah. ja njemu na to samo poslao screneve mailova gdje smo sve dogovorili, zanima me sto ce sada reci.. EDIT nakon sat i pola natezanja kako on nije nista od toga rekao. dok mi pukao film i trazio povrat ili kontakt od nadleznog. rekao da mu je zao i da je narucio vracanje paketa da ispravi sve greske. nadam se da je sve rijeseno. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom