Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trulyo" data-source="post: 709667" data-attributes="member: 67644"><p>[USER=39656]@tririjeke[/USER] Pa ako policija sve zna, onda zašto ispituješ gdje bi se mogle nabaviti? Stari moj, meni da doma dođe pretres i dobijem kaznu, nema boga da bih opet nešto radio, a ti opet srljaš.</p><p>Gle, paket ne ide na RTG jer sve unutar EU ne mora na nikakve carine, rendgene, zračenja, ovo ono.</p><p>Isto kako ja naručim nešto iz web shopa iz recimo Splita, isto tako naručim iz Slovenije. Sve ide kopnenim poštanskim putem. Jer to je web shop jedne države, a to što su oni pronašli način kako prodavati menke kao "kolekcionarstvo", to je druga priča. Menka nije biljka.</p><p></p><p>Kako sam rekao, jedini način je da prisilno preko neke istrage bace oko na prodavače (RQS ovi oni) i traže ih kome su slali pošiljke.</p><p>Ako Hempatija nema problema, ne vjerujem da bi itko to tražio od RQS-a ili slično. Pa prvo bi naši Slovence bacili na oko i pratili te pošiljke, koje se lakše prate nego neka Španjolska.</p><p>Jel si ti ikad prije bio evidentiran sa kanabisom ili sličan prekršaj?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trulyo, post: 709667, member: 67644"] [USER=39656]@tririjeke[/USER] Pa ako policija sve zna, onda zašto ispituješ gdje bi se mogle nabaviti? Stari moj, meni da doma dođe pretres i dobijem kaznu, nema boga da bih opet nešto radio, a ti opet srljaš. Gle, paket ne ide na RTG jer sve unutar EU ne mora na nikakve carine, rendgene, zračenja, ovo ono. Isto kako ja naručim nešto iz web shopa iz recimo Splita, isto tako naručim iz Slovenije. Sve ide kopnenim poštanskim putem. Jer to je web shop jedne države, a to što su oni pronašli način kako prodavati menke kao "kolekcionarstvo", to je druga priča. Menka nije biljka. Kako sam rekao, jedini način je da prisilno preko neke istrage bace oko na prodavače (RQS ovi oni) i traže ih kome su slali pošiljke. Ako Hempatija nema problema, ne vjerujem da bi itko to tražio od RQS-a ili slično. Pa prvo bi naši Slovence bacili na oko i pratili te pošiljke, koje se lakše prate nego neka Španjolska. Jel si ti ikad prije bio evidentiran sa kanabisom ili sličan prekršaj? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom