Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vutra Dzanki" data-source="post: 709612" data-attributes="member: 70685"><p>Ako firma deluje na teritoriji ugrožene države(kao što je ovde slučaj) policija ima puno pravo da traži nalog za skoro sve, e sad da li će ga dobiti zavisi od političkih plima i odnosa tih država. No to je neka druga tema..</p><p></p><p>Jako mi je žao ovo da čujem i to je samo još dodatna potvrda mojoj teoriji - NIKAD NE NARUČUJ NIŠTA NA ADRESU NA KOJOJ UZGAJAŠ, nije bitno da li uzgajaš jednu ili 500 biljki, bar ne u očima zakona, tako da pamet u glavu kad naručujete nešto ilegalno(ili u sivoj zoni), ovde su se ljudi generalno previše opustili po pitanju menki i samo je pitanje kada će države krenuti da sankcionišu to. A verujte da oni vrlo dobro znaju za skoro svaki paket menki, samo ne rade ništa po tom pitanju, a dokle će biti tako videćemo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vutra Dzanki, post: 709612, member: 70685"] Ako firma deluje na teritoriji ugrožene države(kao što je ovde slučaj) policija ima puno pravo da traži nalog za skoro sve, e sad da li će ga dobiti zavisi od političkih plima i odnosa tih država. No to je neka druga tema.. Jako mi je žao ovo da čujem i to je samo još dodatna potvrda mojoj teoriji - NIKAD NE NARUČUJ NIŠTA NA ADRESU NA KOJOJ UZGAJAŠ, nije bitno da li uzgajaš jednu ili 500 biljki, bar ne u očima zakona, tako da pamet u glavu kad naručujete nešto ilegalno(ili u sivoj zoni), ovde su se ljudi generalno previše opustili po pitanju menki i samo je pitanje kada će države krenuti da sankcionišu to. A verujte da oni vrlo dobro znaju za skoro svaki paket menki, samo ne rade ništa po tom pitanju, a dokle će biti tako videćemo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom