Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAOZA." data-source="post: 703724" data-attributes="member: 57701"><p>Malo me paranoja udara narucio sam iz sl seeds</p><p></p><p>Prosle su granicu i nalazi se u zagrebu</p><p></p><p>Pošiljka je prispjela iz inozemstva</p><p></p><p>Pošiljka je otpremljena prema unutrašnjem prometu</p><p></p><p>Dostava na adresu je u tijeku</p><p></p><p></p><p>Ipak mi je stigla jucer 02.09 cjeduljica na kojoj pise da dodem po narudzbu u postu sad me jos veca paranoja hvata....</p><p></p><p>U pitanju je 5 seeds sa hempatie i biobizz starter</p><p>Da li neko ima neko ovakva slicna iskustva hitno je</p><p>Al vec 2 dan pise Dostava na adresu je u tijeku</p><p>Iskustva?</p><p>Sutra u 12 idem za zagreb kod tetke</p><p>Da li da odem ili ne odem u postu?</p><p>Znaci granicu je proslo 5 dana radnih se oduzilo i sad me ceka u posti...</p><p>Prosli put sam narucio sa hempatie stiglo za 2 dana i to postar dosao mi kuci ??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAOZA., post: 703724, member: 57701"] Malo me paranoja udara narucio sam iz sl seeds Prosle su granicu i nalazi se u zagrebu Pošiljka je prispjela iz inozemstva Pošiljka je otpremljena prema unutrašnjem prometu Dostava na adresu je u tijeku Ipak mi je stigla jucer 02.09 cjeduljica na kojoj pise da dodem po narudzbu u postu sad me jos veca paranoja hvata.... U pitanju je 5 seeds sa hempatie i biobizz starter Da li neko ima neko ovakva slicna iskustva hitno je Al vec 2 dan pise Dostava na adresu je u tijeku Iskustva? Sutra u 12 idem za zagreb kod tetke Da li da odem ili ne odem u postu? Znaci granicu je proslo 5 dana radnih se oduzilo i sad me ceka u posti... Prosli put sam narucio sa hempatie stiglo za 2 dana i to postar dosao mi kuci ?? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom