Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="hthc" data-source="post: 700136" data-attributes="member: 31424"><p>[USER=70003]@daktilograf[/USER]</p><p>Istina, samo što mene nitko nije kontaktirao iz banke to se valjda razlikuje od kartice do kartice a i sa svojim parama radim šta hoću, prilikom kupovine na <strong>Linda Seeds</strong> moraš imati <strong>10-20€ više na računu</strong>, provjereno znam jer sam probao.. npr ako ukupna narudžba je 52€ a ti imaš 58€ odbit će transakciju dok je kod <strong>Seedsman</strong> druga situacija, možeš imati baš onoliko koliko je narudžba, sličan servis za plaćanje imaju.</p><p><strong>Seedsman</strong> koristi servis iz <strong>Italije </strong>a <strong>Linda</strong> servis <strong>Španije</strong>.</p><p>Što se tiče zemalja i dostave na<strong> Linda Seeds</strong> i <strong>Seedsman</strong> worldwide je, samo što Seedsman ima dostavu od svega 11€ kada imaš neki coupon code svedeš to na 7-8€.</p><p>Dobra opcija kod <strong>Linda </strong>što nude opciju da dobiješ originalno pakovanje sjemenki i da su dobro sakrivena na stranim forumima dosta to hvale dok sa Seedsman nekada imaš frku i ne sakriju ih dobro, veliki plus za opciju kod <strong>Linda </strong>da u dodatni tekst sve im objasniš odakle si i šta ti sve stvara problem i oni se prilagode tome i pošalju na osnovu toga dok je dostava poprilično skupa za Balkan 22€ za 4 do 6 radnih dana sa <strong>Shipping Tracking ID (Za praćenje dostave) </strong>i uvijek moraš paziti da ne pređe tih 50€ radi carine koje se spominje u više navrata a imaš opciju i skuplju od 35€ 3 do 5 radnih dana sa <strong>Shipping Tracking ID</strong>.</p><p>Najbolje je koristiti VISA PREPAID KARTICU koje su već gotove u banci, završiš poso za 20 minuta možeš je spajati na paypal i plaćati gdje god te je volja i ne pišu nikakvi podaci o tebi na njoj, samo direktno banka zna tvoje podatke i koje ne daju nikome bez tvog odobrenja što je dobra opcija koje malo skeptik oko poručivanja.</p><p>Ja sam naručio sa oba servisa na isti dan, vidjet ćemo ko će prije da stigne.. također sam kupio neke cheap stvari sa <strong>WISH-a ukupne vrijednost 10€ i plus dostava 5-6€ i</strong> gledam da mi dolazi iz istih država odakle sjeme dolazi, kako bi sve proteklo kako treba.</p><p></p><p>[USER=52412]@Igorče[/USER] za sve države šalju i primaju uplate sve zavisi kakvu karticu imaš i da li ti je uključena opcija za online kupovinu, možda je to bilo za vrijeme pandemija no sada ide sve kako treba.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hthc, post: 700136, member: 31424"] [USER=70003]@daktilograf[/USER] Istina, samo što mene nitko nije kontaktirao iz banke to se valjda razlikuje od kartice do kartice a i sa svojim parama radim šta hoću, prilikom kupovine na [B]Linda Seeds[/B] moraš imati [B]10-20€ više na računu[/B], provjereno znam jer sam probao.. npr ako ukupna narudžba je 52€ a ti imaš 58€ odbit će transakciju dok je kod [B]Seedsman[/B] druga situacija, možeš imati baš onoliko koliko je narudžba, sličan servis za plaćanje imaju. [B]Seedsman[/B] koristi servis iz [B]Italije [/B]a [B]Linda[/B] servis [B]Španije[/B]. Što se tiče zemalja i dostave na[B] Linda Seeds[/B] i [B]Seedsman[/B] worldwide je, samo što Seedsman ima dostavu od svega 11€ kada imaš neki coupon code svedeš to na 7-8€. Dobra opcija kod [B]Linda [/B]što nude opciju da dobiješ originalno pakovanje sjemenki i da su dobro sakrivena na stranim forumima dosta to hvale dok sa Seedsman nekada imaš frku i ne sakriju ih dobro, veliki plus za opciju kod [B]Linda [/B]da u dodatni tekst sve im objasniš odakle si i šta ti sve stvara problem i oni se prilagode tome i pošalju na osnovu toga dok je dostava poprilično skupa za Balkan 22€ za 4 do 6 radnih dana sa [B]Shipping Tracking ID (Za praćenje dostave) [/B]i uvijek moraš paziti da ne pređe tih 50€ radi carine koje se spominje u više navrata a imaš opciju i skuplju od 35€ 3 do 5 radnih dana sa [B]Shipping Tracking ID[/B]. Najbolje je koristiti VISA PREPAID KARTICU koje su već gotove u banci, završiš poso za 20 minuta možeš je spajati na paypal i plaćati gdje god te je volja i ne pišu nikakvi podaci o tebi na njoj, samo direktno banka zna tvoje podatke i koje ne daju nikome bez tvog odobrenja što je dobra opcija koje malo skeptik oko poručivanja. Ja sam naručio sa oba servisa na isti dan, vidjet ćemo ko će prije da stigne.. također sam kupio neke cheap stvari sa [B]WISH-a ukupne vrijednost 10€ i plus dostava 5-6€ i[/B] gledam da mi dolazi iz istih država odakle sjeme dolazi, kako bi sve proteklo kako treba. [USER=52412]@Igorče[/USER] za sve države šalju i primaju uplate sve zavisi kakvu karticu imaš i da li ti je uključena opcija za online kupovinu, možda je to bilo za vrijeme pandemija no sada ide sve kako treba. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom