Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="fukki" data-source="post: 687388" data-attributes="member: 43318"><p>Evo da podijelim svoje iskustvo, možda nekome bude od pomoći..</p><p>Lindi plaćeno karticom 21.04. , poslali 30.4. , dobio danas, poštarina za HR 10 eur. na potrošenih 46 EUR-a dobio 1 freebie ( Dark devil Auto ) i u drugoj tubici 4 kom. freebija samo sa natpisom GC ( Green Candy? Gorilla Candy? ....) - nije bilo opcije biranja freebia. Dostavljeno preko UPS-a, obična koverta, bez oznaka pošiljatelja, menke prepakirane ( nisu u original ambalaži breeder-a ). </p><p>Na stranici pak Grada sjemena, plaćeno karticom, 16.04. poslali 23.04., dobio 28.04. običnom poštom. Poštarina 9 EUR, na potrošenih 34 EUR-a dobio 1 freebie koji sam sam odabrao ( može i 2 na ovaj iznos, biraš sam ) i dva dodatna od breedera ( u originalnoj ambalaži i te menke i sve ostale). Još iskoristio promociju Sweet seeds-a ( 3+1 i 5+2 ) - kod kupnje na obje stranice. Dobio i rizle i neke stickere.</p><p>Podosta mi je bolje iskustvo kupovanja na ovoj drugo opisanoj stranici, i zbog brže dostave, bolje komunikacije, odličnih filtera za odabir na stranici, apsolutno i zbog mogućnosti da ( veliku većinu ) kupiš po jjednu menku, nije obavezan paket. Isto tako nude i opciju gdje im pošalješ link na stranicu na kojoj si našao isto sjeme jeftinije i oni korigiraju cijenu, prodaju ti po toj koju si pronašao. Iskreno, nisam to iskoristio iako sam pronašao i jeftinije.</p><p></p><p>Ne znam koliko i jeli uopće to išta govori o stranici, ali još bih dodao da od 9 sjemenki stavljenih na klijanje ( sweet seeds 5 i original sensible 4 ( sve autosi ) ) proklijalo 6 , nakon stavljanja u zemlju izašlo 5 (3 ss i 2 oss ), lindine tek slijede, ako nekog zanima, javim naknadno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fukki, post: 687388, member: 43318"] Evo da podijelim svoje iskustvo, možda nekome bude od pomoći.. Lindi plaćeno karticom 21.04. , poslali 30.4. , dobio danas, poštarina za HR 10 eur. na potrošenih 46 EUR-a dobio 1 freebie ( Dark devil Auto ) i u drugoj tubici 4 kom. freebija samo sa natpisom GC ( Green Candy? Gorilla Candy? ....) - nije bilo opcije biranja freebia. Dostavljeno preko UPS-a, obična koverta, bez oznaka pošiljatelja, menke prepakirane ( nisu u original ambalaži breeder-a ). Na stranici pak Grada sjemena, plaćeno karticom, 16.04. poslali 23.04., dobio 28.04. običnom poštom. Poštarina 9 EUR, na potrošenih 34 EUR-a dobio 1 freebie koji sam sam odabrao ( može i 2 na ovaj iznos, biraš sam ) i dva dodatna od breedera ( u originalnoj ambalaži i te menke i sve ostale). Još iskoristio promociju Sweet seeds-a ( 3+1 i 5+2 ) - kod kupnje na obje stranice. Dobio i rizle i neke stickere. Podosta mi je bolje iskustvo kupovanja na ovoj drugo opisanoj stranici, i zbog brže dostave, bolje komunikacije, odličnih filtera za odabir na stranici, apsolutno i zbog mogućnosti da ( veliku većinu ) kupiš po jjednu menku, nije obavezan paket. Isto tako nude i opciju gdje im pošalješ link na stranicu na kojoj si našao isto sjeme jeftinije i oni korigiraju cijenu, prodaju ti po toj koju si pronašao. Iskreno, nisam to iskoristio iako sam pronašao i jeftinije. Ne znam koliko i jeli uopće to išta govori o stranici, ali još bih dodao da od 9 sjemenki stavljenih na klijanje ( sweet seeds 5 i original sensible 4 ( sve autosi ) ) proklijalo 6 , nakon stavljanja u zemlju izašlo 5 (3 ss i 2 oss ), lindine tek slijede, ako nekog zanima, javim naknadno. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom