Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vajper" data-source="post: 682807" data-attributes="member: 66177"><p>Pozdrav ljudi.Jutros sam iz Njemacke poslao jedno 10 sjemenki za Bosnu u dhl-ovom paketu onom srednje M velicine. Dakle u dhlkutiju sam stavio dvije kutije sa cokoladnim prahom,svaka ima 800 grama i sve sjemenke sam stavio u unutra u taj prah .Dakle posiljka je kostala nevjerovatnih 30 eura ali mladjem bratu trebaju hitno sjemenke jer zbog korone a i posla sigurno necu moc kuci do 6.-7 mjeseca tako da alal im tih 30 eura nadam se da ce se isplatit u septembru /oktobru.Veliki problem je taj sto na ti international posiljku moras napisat na onaj papir sta je unutra i kolika je vrijednost toga i ja ti napiso da je tu whey protein i da je vrijednost 15-20 eura sto sam kasnije uvidio i pokajo se jer bi ce im sumnjivo znaju daje samo posiljka oko 30 eura a na papiru pise 15 eura . (Da sam napisem da je u tih 30 eura pracenje posiljke sto je kolko tolko pozitivno)Imam osjecaj da mogu past i jos uz to dadoh 50 eura za posiljki o sjemena .Jeli imao ko kakvih slicnih situacija ili negat. Ili pozitiv. Iskustava??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vajper, post: 682807, member: 66177"] Pozdrav ljudi.Jutros sam iz Njemacke poslao jedno 10 sjemenki za Bosnu u dhl-ovom paketu onom srednje M velicine. Dakle u dhlkutiju sam stavio dvije kutije sa cokoladnim prahom,svaka ima 800 grama i sve sjemenke sam stavio u unutra u taj prah .Dakle posiljka je kostala nevjerovatnih 30 eura ali mladjem bratu trebaju hitno sjemenke jer zbog korone a i posla sigurno necu moc kuci do 6.-7 mjeseca tako da alal im tih 30 eura nadam se da ce se isplatit u septembru /oktobru.Veliki problem je taj sto na ti international posiljku moras napisat na onaj papir sta je unutra i kolika je vrijednost toga i ja ti napiso da je tu whey protein i da je vrijednost 15-20 eura sto sam kasnije uvidio i pokajo se jer bi ce im sumnjivo znaju daje samo posiljka oko 30 eura a na papiru pise 15 eura . (Da sam napisem da je u tih 30 eura pracenje posiljke sto je kolko tolko pozitivno)Imam osjecaj da mogu past i jos uz to dadoh 50 eura za posiljki o sjemena .Jeli imao ko kakvih slicnih situacija ili negat. Ili pozitiv. Iskustava?? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom