Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Space_Lulu" data-source="post: 395784" data-attributes="member: 47928"><p>Kontaktiraj odmah danas nirvanu i objasni im situaciju.</p><p>Sutra zovi/idi kod ovih što rade sa platnim karticama i traži detalje transakcije i da li su pare rezervisane ili prebačene. Ako su pare samo rezervisane pogledaj šta je mikule napisao.</p><p>U svakom slučaju traži detalje, ID transakcije, tačno vreme i tačan iznos kako će ti možda nirvana to tražiti.</p><p></p><p>Ja sam imala sličnu situaciju, mada nevezano od semenki. Pare su bile rezervisane a uplata nije prošla.</p><p>Nisam htela da čekam 30 dana da mi "od-rezervišu" pare već sam kontaktirala banku.</p><p>Oni su mi rekli da će mi pare biti vraćene, ali da u slučaju da strana koja je rezervisala novac je traži da će im biti plaćeno.</p><p>Nisu mi tražili neke posebne potvrde od prodavca, već sam im samo skucala mail.</p><p></p><p>Najverovatnije će to biti slučaj. Da je došlo do greške, pare će ti biti vraćene, a vidi sa nirvanom da li opet da naručuješ ili šta da radiš.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Space_Lulu, post: 395784, member: 47928"] Kontaktiraj odmah danas nirvanu i objasni im situaciju. Sutra zovi/idi kod ovih što rade sa platnim karticama i traži detalje transakcije i da li su pare rezervisane ili prebačene. Ako su pare samo rezervisane pogledaj šta je mikule napisao. U svakom slučaju traži detalje, ID transakcije, tačno vreme i tačan iznos kako će ti možda nirvana to tražiti. Ja sam imala sličnu situaciju, mada nevezano od semenki. Pare su bile rezervisane a uplata nije prošla. Nisam htela da čekam 30 dana da mi "od-rezervišu" pare već sam kontaktirala banku. Oni su mi rekli da će mi pare biti vraćene, ali da u slučaju da strana koja je rezervisala novac je traži da će im biti plaćeno. Nisu mi tražili neke posebne potvrde od prodavca, već sam im samo skucala mail. Najverovatnije će to biti slučaj. Da je došlo do greške, pare će ti biti vraćene, a vidi sa nirvanom da li opet da naručuješ ili šta da radiš. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom