Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mikule" data-source="post: 395678" data-attributes="member: 46064"><p>prilikom narucivanja sa nirvane sam isto imao problem jer nije hteo da prihvati uplatu.</p><p>moja banka ima opciju da dizes limit online pa sam dignuo sa 500 na 5000 eura. znaci nisam ni bio blizu limita za taj mesec ali ko zna..mozda je trebalo na nekin nacin osveziti podatak sa nekom drugom cifrom.</p><p>u svakom slucaju, uspelo je.</p><p>priliko narucivanja uvek treba imati vise para na racunu.</p><p></p><p>Jos jedna stvar sto mi se isto desilo sa nirvanom. Pare su povucene sa racuna ali je posle stigla poruka da uplata nije prosla (posle 24 sata mi je stiglo obavestenje na mail) i da semenke nisu poslate (pismo je stiglo od nirvane a ne od banke). Cisto da se ne preplasite, zvao sam banku i oni su mi objasnili da oni rezervisu pare i da ih skinu sa racuna ali ih ne uplacuju odmah dok ne stigne neka potvrda da taj racun postoji i da je na njega moguca uplata. Da bi se te pare primile nazad potrebno je od nirvane traziti potvrdu da do transakcije nece doci i da oni mogu da odmrznu moja sredstva, ili da se ceka 30 dana i automatski ce pare biti vracene (preporucujem ovu opciju..strpite se 30 dana. cisto da seedbank ne salje mejlove bankama da ne bi doslo do moguce komplikacije).</p><p>Ovo isto vazi i sa neke druge sajtove tipa aliexpress itd.</p><p></p><p>Sa druge strane ne morate da se cimate sto se tice carine. Na carini se ne vidi da ste vi platili i da ste vi narucili semenke. Ako slucajno dodje do poziva od strane carine pravite se ludi..niste vi narucili i ne znate sta je to.</p><p>Sto se tice banke i moguceg trazenja dokaza o uplati...postoje zakoni koji vas stite u tom pogledu, ali treba znati da (napominjem da je moje iskustvo vezano jedino za nirvanu i seedsman) pare ne idu na firmu koja se zove nirvana itd..ako se ne varam zadnji put je bila neka turist-nesto firma. To ce vam i pisati na izvodu a ne da je seedbank taj i taj.</p><p></p><p>I jos nesto...ako vas slucajno nazovu iz banke telefonom da potvrde da je vasa uplata nemojte se cimati..oni ne znaju sta placate ali su mene nazvali jer je politika banke da zovu ako dodje do bilo kakvog odstupanja u placanju. Moja sva placanja su do sada bila oko 10 eura za kojekakve gluposti sa aliexpresa i bookdeposetorija i cim je isla uplata odvise desetina eura oni su nazvali da potvrde da kartica nije ukradena itd.</p><p></p><p>Iskustvo od mog prijatelja koji je narucivao semenke u obicnom pismu je da je stavio izmisljeno ime na pravu adresu. Postar ostavio u sanducetu na naznacenoj adresi sa pisma.</p><p></p><p>Eto par info, koja jos jednom napominjem da su vezana za dva sponzora ova sajta (mogu se razlikovati kod drugih), mozda nekom pomogne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mikule, post: 395678, member: 46064"] prilikom narucivanja sa nirvane sam isto imao problem jer nije hteo da prihvati uplatu. moja banka ima opciju da dizes limit online pa sam dignuo sa 500 na 5000 eura. znaci nisam ni bio blizu limita za taj mesec ali ko zna..mozda je trebalo na nekin nacin osveziti podatak sa nekom drugom cifrom. u svakom slucaju, uspelo je. priliko narucivanja uvek treba imati vise para na racunu. Jos jedna stvar sto mi se isto desilo sa nirvanom. Pare su povucene sa racuna ali je posle stigla poruka da uplata nije prosla (posle 24 sata mi je stiglo obavestenje na mail) i da semenke nisu poslate (pismo je stiglo od nirvane a ne od banke). Cisto da se ne preplasite, zvao sam banku i oni su mi objasnili da oni rezervisu pare i da ih skinu sa racuna ali ih ne uplacuju odmah dok ne stigne neka potvrda da taj racun postoji i da je na njega moguca uplata. Da bi se te pare primile nazad potrebno je od nirvane traziti potvrdu da do transakcije nece doci i da oni mogu da odmrznu moja sredstva, ili da se ceka 30 dana i automatski ce pare biti vracene (preporucujem ovu opciju..strpite se 30 dana. cisto da seedbank ne salje mejlove bankama da ne bi doslo do moguce komplikacije). Ovo isto vazi i sa neke druge sajtove tipa aliexpress itd. Sa druge strane ne morate da se cimate sto se tice carine. Na carini se ne vidi da ste vi platili i da ste vi narucili semenke. Ako slucajno dodje do poziva od strane carine pravite se ludi..niste vi narucili i ne znate sta je to. Sto se tice banke i moguceg trazenja dokaza o uplati...postoje zakoni koji vas stite u tom pogledu, ali treba znati da (napominjem da je moje iskustvo vezano jedino za nirvanu i seedsman) pare ne idu na firmu koja se zove nirvana itd..ako se ne varam zadnji put je bila neka turist-nesto firma. To ce vam i pisati na izvodu a ne da je seedbank taj i taj. I jos nesto...ako vas slucajno nazovu iz banke telefonom da potvrde da je vasa uplata nemojte se cimati..oni ne znaju sta placate ali su mene nazvali jer je politika banke da zovu ako dodje do bilo kakvog odstupanja u placanju. Moja sva placanja su do sada bila oko 10 eura za kojekakve gluposti sa aliexpresa i bookdeposetorija i cim je isla uplata odvise desetina eura oni su nazvali da potvrde da kartica nije ukradena itd. Iskustvo od mog prijatelja koji je narucivao semenke u obicnom pismu je da je stavio izmisljeno ime na pravu adresu. Postar ostavio u sanducetu na naznacenoj adresi sa pisma. Eto par info, koja jos jednom napominjem da su vezana za dva sponzora ova sajta (mogu se razlikovati kod drugih), mozda nekom pomogne. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom