Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Superfly" data-source="post: 381692" data-attributes="member: 46607"><p>Ja se isprićavam, ali nije čovjek James Bond ili Jason Bourne pa da ono uleti "snimi situaciju" pa neka procjeni.Ako je sranje, nije on taj ili ja da je uvježbani kontraobavještajac da provali sačekušu pa onda kada fino potpiše a ono iz stražnje sobe, hop !!! "Dobar dan, krim policija, budite ljubazni pa dođite za nama"...Šta će onda????</p><p>Nijedan poštanski ured nema samo jednu prostoriju....</p><p>Prema tome jedino je pitanje jest da li uči u poštu ili ne, nisu baš stvari tako jednostavne kako se ćine.....</p><p>Najlakše je nekom drugom ovakve savjete davati...."proškicaj, provjeri, kupi razglednice pa pitaj ak ima pošte još kakve ima pošte..."....ne bi dobio cedulju da nema...a onda se praviti lud kao nije to moje itd.....te priće može prodavati na placu/pijaci a ne u pošti sa traking number-om.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Superfly, post: 381692, member: 46607"] Ja se isprićavam, ali nije čovjek James Bond ili Jason Bourne pa da ono uleti "snimi situaciju" pa neka procjeni.Ako je sranje, nije on taj ili ja da je uvježbani kontraobavještajac da provali sačekušu pa onda kada fino potpiše a ono iz stražnje sobe, hop !!! "Dobar dan, krim policija, budite ljubazni pa dođite za nama"...Šta će onda???? Nijedan poštanski ured nema samo jednu prostoriju.... Prema tome jedino je pitanje jest da li uči u poštu ili ne, nisu baš stvari tako jednostavne kako se ćine..... Najlakše je nekom drugom ovakve savjete davati...."proškicaj, provjeri, kupi razglednice pa pitaj ak ima pošte još kakve ima pošte..."....ne bi dobio cedulju da nema...a onda se praviti lud kao nije to moje itd.....te priće može prodavati na placu/pijaci a ne u pošti sa traking number-om..... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom