Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lazarus Led" data-source="post: 381684" data-attributes="member: 43451"><p><strong>freelancer</strong> </p><p>Ljudi nema tu cimanja ili ne. Ako su ti napravili čeku napravili su. I možeš se ti praviti lud koliko hoćeš, ali ako jesu najbo si. Mada čisto sumnjam da će oni radi tebe danima tu dežurati. Ako znaju šta je u paketu smijestit će ti tako da će ti napraviti čeku van pošte na obavijest radnika pri preuzimanju paketa. Nije mi samo jasno to sa DHL? Jesu li ti oni trebali donijeti paket ili poštar? Kako sam skontao oni su u suradnji. Nije mi jasno šta su ti onda carinili pa treba još da platiš? Moja narudžba je išla regularno poštom i zbog težine nije podlegala carinjenju, mada je mogla u random kontroli biti pregledana. Čak nisam ni bio kući kada je poštar donio. Pošiljku sam našao u sandučetu (poštar je bio tako dobar da me je poštedio truda a posebno paranoje odlaženja u poštu). I to mi je čudno da ti je poštar donio samo listić i rekao da ima paket za tebe i da treba podići. Trebao si ga odmah pitati razlog zašto ti nije donio na vrata. Gotovo uvijek se radi o malim stealth pakovanjima pa ne mogu da vjerujem da takvu pošiljku nije mogao donijeti???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lazarus Led, post: 381684, member: 43451"] [B]freelancer[/B] Ljudi nema tu cimanja ili ne. Ako su ti napravili čeku napravili su. I možeš se ti praviti lud koliko hoćeš, ali ako jesu najbo si. Mada čisto sumnjam da će oni radi tebe danima tu dežurati. Ako znaju šta je u paketu smijestit će ti tako da će ti napraviti čeku van pošte na obavijest radnika pri preuzimanju paketa. Nije mi samo jasno to sa DHL? Jesu li ti oni trebali donijeti paket ili poštar? Kako sam skontao oni su u suradnji. Nije mi jasno šta su ti onda carinili pa treba još da platiš? Moja narudžba je išla regularno poštom i zbog težine nije podlegala carinjenju, mada je mogla u random kontroli biti pregledana. Čak nisam ni bio kući kada je poštar donio. Pošiljku sam našao u sandučetu (poštar je bio tako dobar da me je poštedio truda a posebno paranoje odlaženja u poštu). I to mi je čudno da ti je poštar donio samo listić i rekao da ima paket za tebe i da treba podići. Trebao si ga odmah pitati razlog zašto ti nije donio na vrata. Gotovo uvijek se radi o malim stealth pakovanjima pa ne mogu da vjerujem da takvu pošiljku nije mogao donijeti??? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom