Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Superfly" data-source="post: 380377" data-attributes="member: 46607"><p>Ne znam točno za BiH ali u Hrv. je DHL od vrata do vrata.</p><p>Mislim da je trebao DHL-ov dostavljač doći zato i plaćaš shippement/transport i to nije ni jeftino.</p><p>DHL u principu nema veze sa nacionalnom poštom bilo koje zemlje.</p><p>Zato DHL i ima svoju (ogromnu) logistiku...</p><p>Nikada nisam naručivao nešto ove vrste ali se bavim i aviomodelarstvom te sam minimum 15 ak puta naručivao elektromotore, propelere, punjače, servomotore i uvijek bi mi lik iz DHL a to osobno donio.</p><p>Ako se treba nešto platiti, platio bih tipu iz DHL-a...</p><p></p><p>Po mojem mišljenju to je trebalo biti jedno od hrpe dostave DHL ovih pisama-doma si -dobar dan izvol'te, potpis hvala doviđenja....</p><p></p><p>Kao drugo, ceduljica se uručuje ako onaj na kojeg glasi paket nije doma jer bi po pravilima trebao taj paketi odmah imati sa sobom da ti ga uruči a AKO NISI doma onda se ostavlja ceduljica.....to joj je i jedina svrha..makar ponavljam DHL ne bi trebao imati veze sa nacionalnom poštom.....a i da je nekako vezano to u BiH sa poštom</p><p>morao je imati pismo/paketić sa sobom...di bi došao kada bi za svako pismo dolazio ti doma bez pisma/ paketića samo da pita jesi li kući, aha super kući si pa evo ti ceduljica koja se ostavlja kada nisi kući.....pa ti razmisli.......</p><p>ponavljam možda sam / vjerojatno sam JA TOTALNO U KRIVU</p><p>i ne želim da moj post bude povod tvojeg odlaženja ili neodlaženja u poštu.....</p><p>samo sam želio iznjeti svoju liniju razmišljanja i iskustva sa DHL om koja imam zbog avio modelarstva pa naručujem iz centralnog skladišta dotične firme (Hobby King) u Nizozemmskoj...</p><p></p><p>U svakom slučaju sve najbolje</p><p></p><p>S.</p><p></p><p>Powerseed ti isto govori ali i on i ja smo u gradovima gdje DHL ima svoje urede...možda si u manjem mjetu pa DHL ima aranžman sa lokalnom poštom pa zbog toga ali ja sam i običnom poštom naručio quadcopter na daljinsko upravljanje koji je koštao cca 60$ i ja doma, poštar donio paket, ja platio carinu nekih 125kn -preuzeo svoj quad i ciao....-da nisam bio doma E ONDA se ta ceduljica ostavlja da ti dođeš na poštu a on ne mora /poštar/ opet ga donositi ali prvi puta mora!!!</p><p></p><p>respect....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Superfly, post: 380377, member: 46607"] Ne znam točno za BiH ali u Hrv. je DHL od vrata do vrata. Mislim da je trebao DHL-ov dostavljač doći zato i plaćaš shippement/transport i to nije ni jeftino. DHL u principu nema veze sa nacionalnom poštom bilo koje zemlje. Zato DHL i ima svoju (ogromnu) logistiku... Nikada nisam naručivao nešto ove vrste ali se bavim i aviomodelarstvom te sam minimum 15 ak puta naručivao elektromotore, propelere, punjače, servomotore i uvijek bi mi lik iz DHL a to osobno donio. Ako se treba nešto platiti, platio bih tipu iz DHL-a... Po mojem mišljenju to je trebalo biti jedno od hrpe dostave DHL ovih pisama-doma si -dobar dan izvol'te, potpis hvala doviđenja.... Kao drugo, ceduljica se uručuje ako onaj na kojeg glasi paket nije doma jer bi po pravilima trebao taj paketi odmah imati sa sobom da ti ga uruči a AKO NISI doma onda se ostavlja ceduljica.....to joj je i jedina svrha..makar ponavljam DHL ne bi trebao imati veze sa nacionalnom poštom.....a i da je nekako vezano to u BiH sa poštom morao je imati pismo/paketić sa sobom...di bi došao kada bi za svako pismo dolazio ti doma bez pisma/ paketića samo da pita jesi li kući, aha super kući si pa evo ti ceduljica koja se ostavlja kada nisi kući.....pa ti razmisli....... ponavljam možda sam / vjerojatno sam JA TOTALNO U KRIVU i ne želim da moj post bude povod tvojeg odlaženja ili neodlaženja u poštu..... samo sam želio iznjeti svoju liniju razmišljanja i iskustva sa DHL om koja imam zbog avio modelarstva pa naručujem iz centralnog skladišta dotične firme (Hobby King) u Nizozemmskoj... U svakom slučaju sve najbolje S. Powerseed ti isto govori ali i on i ja smo u gradovima gdje DHL ima svoje urede...možda si u manjem mjetu pa DHL ima aranžman sa lokalnom poštom pa zbog toga ali ja sam i običnom poštom naručio quadcopter na daljinsko upravljanje koji je koštao cca 60$ i ja doma, poštar donio paket, ja platio carinu nekih 125kn -preuzeo svoj quad i ciao....-da nisam bio doma E ONDA se ta ceduljica ostavlja da ti dođeš na poštu a on ne mora /poštar/ opet ga donositi ali prvi puta mora!!! respect.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom