Pozz svima vutrasi,nov sam ovde i lepo je biti deo ove ekipe...
Inace i dinafem i Humbold su u ozbiljnim problemima skoro pola god.unazad,sto je za mene veliki problem,sto se humbolda tice...zato sto mi je Humbold najbolja banka na svetu,definitivno,za outdoor su#1 i odmah zatim je Barneys,bar po meni ..
Vec 5 meseci ganjam njihovo seme ,ali ga skoro nigde i nema vise zato sto su obustavili prodaju..elem,narucio sam Blue dream iz Slo i to je bilo poslednje pakovanje,tj.2 pak. po 3 kom,i cekao sam skoro 3 jebenih meseca i na kraju nisam smeo ici da podignem posto mi je previse nelogicnosti bilo(a najjace od svega je to sto mi je likusa poslala u orginalnom pakovanju,a poslao sam joj bezbroj mejlova da mi posalje neki dobar stealth,cak sam joj i platio preko i jos i castio preko toga i dzaba)..A na sajtu za pracenje od kada je stiglo na carini 25.12. nikakvo kretanje nije imalo,sve dok jednog dana nije postar dosao(pre dve,3 nedelje) i maltene vristao ispred dvorista,SAMO DA BI MI URUCIO PAPIR jebeni da moram otici u postu da podignem obicno zuto pismo,kao ne zna zasto moram podici u posti,moguce da je kao paket preveliki i te fore,a obicno ti postar ostavi papiric KADA NISI KUCI,znaci u 99,9%..i normalno nisam ni otisao..i nadam se da ce se vratiti u Slo...
moj savet NIKAKO ne uzimajte pracenje posiljke,samo najobicnijim pismom,ne zutim i to je to i NIKAKO preporuceno..narucio sam opet pre par dana green crack,jedino ostalo od humbolda,rekoh joj u obicno pismo,cestitka i te fore i videcemo sta ce biti..jedino je njesra sto se moze zagubiti i nikom nista,posto nema nikakvo pracenje.. saznao sam iz prve ruke od nekih ljudi da je to najsigurnije i da im tako stize bez ikakvih problema,redovno..mozda se zagubi jedna od 20,30..pozz svima odoh sad imam obaveze neke..zivi bili