Pozdrav, ima li ko iskustva sa ovom stranicom za narudzbu u BiH ( www.cannabis-seeds-store.co.uk ) .
Kazu da salju za istu, pa ako moze tko pomoci.. hvala
Kazu da salju za istu, pa ako moze tko pomoci.. hvala
Preporučena pošiljka ima svoj tracking number, druga je stvar što ti nisu dali da pratiš kretanje.da podignem u posti preporucenu posiljku u roku od 5 dana.
Kada sam naručio od bivšeg sponzora, kupio sam kako njegove tako i menke drugih banaka, izbor je samo tvoj.Koju od banki mi preporucujes
da ne bude tolikog cimanja oko carine.
Ima veze. Po pravilu bi za svaki naručeni proizvod trebali naplaćivati pdv a za robu preko 50€ naplaćivati i carinu. U praksi se to često ne radi. Pisalo se o tome ovde (klik na link). Detaljnije o carinskim propisima za Srbiju klikni ovde.carina nema veze sa pregledom/kontrolom, ako je vrednost posiljke ispod 50€.
Ma sve je stiglo naruceno sa OSS i bez problema proslo sve, menke su tu.
Evo da javim da je stiglo GLS bez problema. Stiglo je za 4 dana s tim da je bio vikend.Ne znam, ne naručujem puno, ali Slovenija-Zagreb im je trebalo 2 dana, meni čist okej
Edit: GLS kurir
Pozdrav bro slobodno naracaj od seedsman nemas gajle 100% imaat seme od mnogu svetski banki proverenoPozdrav svima.
Moze preporuciti neki dobar website da narucim seeds-ove ? Jas sam iz Makedonija, moj srpski nije najbolji al trudim se
Neki legit website ? Necu da frlim pare a da ne dobijem nista, zato pitam prvo.
Hvala odnapred
Bro Dinafem su pod istrage za neregularni radI sa Humbold ima neka problem ne samo sa Dinafem.. Veoma cudno, primetujem kako da nema dostave za svezo seme iz vece banke. Nekade sam procitao da radi korona u svjet imalo znatno vise veoma goleme zalihe za sjeme.. Neka pise neko ako ima info oko ovo
Ja sam do sad kupovao direktno od RQS i pošte. Ali više ne šalju za HR.Hempatia je zakon. GLS je zakon.
Nikad osobno nisam imao problema ni s jednima ni s drugima što se tiče slanja za HR.