Ja sam procitao na forumu, kad pozovu sa carine, kazes da je greska, i porudzbina propadne...
Carini se paket kada pise vrednost na njemu. (Preko 50€/$, nisam siguran vise)nisam znao da se preko 50e carini? pa kako nasa braca sa foruma narucuju stvari preko 100e?
Ja cekao izmedju 2 i 3 sedmice da mi samk potvrde narudzbu na mail, frka mi bila da ce isteci narudzba prije nego sto stigne koverta sa novcem ali sve je u redu proslu. Doduse to je bilo pocetkom godine, prije koroneJel narucivao skoro neko menke od Seedsmana za Srbiju? Ja poslao novac pre 10 dana i jos nisam dobio obavestenje da im je stiglo. Zna neko koliko dugo se ceka?
Ma da, bas tih dana posle prvog talasa sam ostavio na kartici 35€,da pazarim menke 3-4 ,kad ono na Lindi em ne moze kartica,em nesto mnogo skupa dostava. Mada seme je jeftino,njihovo je bagatela,a 5-6 dana je vrh vrhova,ko moze to da priusti.vrijeme pandemija
Nazalost, nemam takvo iskustvo, meni je policija dosla na vrata!!! Zamalo se iscupah!Ja sam procitao na forumu, kad pozovu sa carine, kazes da je greska, i porudzbina propadne...
Naravno da moze, u BiH je carina iznad 150E.Pozdrav svima.molim vas,dali može neko da mi objasni kako naručiti sjemenke u Bosni i Hercegovini.i dali uopšte postoji takva mogućnost.
Nazalost, nemam takvo iskustvo, meni je policija dosla na vrata!!! Zamalo se iscupah!
Kakva su iskustva sa Hempatijom? Imaju li objekat gdje se fizicki moze doci? Ja vise ne riskiram preko poste, jer, ako su te jednom nasli to je to, od tada si pod povecalom i stalno te prate, ovo znam jer mi je pajdas u granicnoj muriji!!!
Zakon je otici u Bec ili Gratz, na masini kupis sve i nazad busom, jos ako imas kakvog pajdasa pa da popolovite troskove super!
Ima vise mojih postova ima ljudi koji nisu vjerovali! procitaj cijeli tread od pocetka i uci na tudjim greskama!Jest, kad bismo znali kad će se granice otvoriti.
Daj malo detalja o toj posjeti organa javnog reda i mira.