Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ako nadju semenke zvace te il ti samo oduzeti,ne idi u postu nikakvu niti bilo sta potpisuj osim postaru ispred vrata,gradimo se time da je te semenke bilo ko drugi mogao naruciti na nase ime i na nasu adresu,tako da ti nemas nista sa tim,ne odustaj jos mozda je samo zastoj na carini neki
Inace svaki put kad sam narucivao nesto sa interneta iso sam licno u postu da podizem zato sto postar ne zna tacno koja je ulica da li to isto da uradim sa ovim?
Ako ti postar dodje na vrata potpisi za preuzimanje paketa nista drugo.PAKET ISKLJUCIVO DOLAZI NA KUCNU ADRESU!
Ako nekoga zovnu samo se pravite ludi i recite da to nije vas paket.
Pozdrav, narucija bi 1kg cbd sjemena iz Italije ove vrste (https://www.canapuglia.it/en/silvana.html), zanima me ima li itko iskustva sa velikim narudžbama sjemena? Pošto je cbd sjeme nebi trebalo biti problema, ali količina me brine haha
Koliko ja znam da bi to posadio moraš imati dozvolu od države, a država te uslovljava da gajiš sorte koje je ona zakonom propisala pa samim tim od nje i uzimaš seme....
Sorta koju sam izabra je na popisu legalnih sorti u EU (manje od 0,3%THC). Postupak registracije je jednostavan, ispuniti i poslati jedan papir ministarstvu poljoprivrede sa vrstom koju zeliš uzgojiti i česticom zemlje. Time ulaziš u registar.
Dve su kod nas na listi ako mi je drug dobro objasnio,Fedora i nezz ime drugedozvolu je dobiti lako ako nisi osudjivan i nije bas jedan papir.Od drzave se dobijaju semene subvencije i sva potrebna pomoc sto se tice edukacijskog dela,bolje uzm i preko drzave ne kupuj sam kad vec daju ogrome subvencije
Konkretno:
Payment not accepted, please try again or contact us.
Nnije do kartice niti novaca niti krive adrese niti nista takvoga jer takve stvari ko idiot provjeravam 7puta da nes krivo ne upisem.
Mozda su jednostavno odj****i shipanje u Hr
Preko revoulta narucujem apsolutno sve sto narucujem online. Cak karticu banke u kojoj primam placu uopce ne koristim, samo za prebacit lovu na revolut .A vidit cu mozda preko bank transfera narucim.
Probao je prika preko svoje kartice iz erste banke narucit i isto mu kaze
I kod mene bija isti problem samo na Hempatiji, posla njima mail da vidin jeli možda kod njih neki problem oni rekli da je kod njih sve ok, i onda nazva svoju banku i reka da mi ne prolazi narudžba i službenica iz banke me nazvala u roku pola sata da probam opet i onda je prošlo iz prve
Help,brat narucio na netu sjemenke iz slo dosle meni u hr ja poslala s tabakerom skupa u Bosnu i sad pise carina zaplijenila paket kakve su posljedice molim vas pomozite bar savjetom sta mogu ocekivat hocu li u zatvor jako sam prestrasena radim ko sestrA sve mi je ok nadam se da mi ovo nece unistit zivot
pa zar nije da ce on imati problem, mislim bosanska carina je zaplenila za njega?
on neka se pravi blesav, nema pojma ko je to i zasto poslao.
e sad, ako vrate nazad i prijave tebe onda...