Najbolja opcija. Dostava prilično brza kurirskom službom, imaš mogućnost praćenja pošiljke kao i mogućnost plaćanja u kunama pouzećem.Znaci najbolje od hempatije ak sam iz hrvatske? Htjeo sam od seedsmena...al me zeza malo sto nisu vise u eu...
Najbolja opcija. Dostava prilično brza kurirskom službom, imaš mogućnost praćenja pošiljke kao i mogućnost plaćanja u kunama pouzećem.Znaci najbolje od hempatije ak sam iz hrvatske? Htjeo sam od seedsmena...al me zeza malo sto nisu vise u eu...
Ako si iz Hrvatske da, stigao mi je mail da ne salju van EUNajbolja opcija. Dostava prilično brza kurirskom službom, imaš mogućnost praćenja pošiljke kao i mogućnost plaćanja u kunama pouzećem.
Pa da daj kombinaciju ili pomoziJa ne znam zasto je tolika drama oko nabavke semena, kad ima i u Srbiji da se kupe. Doduse na crno, i ovde gde sam ja nasao imaju samo autoflowere ali daj sta das, da se ne izlazem rizicima i carini. Doduse ja vec par god gajim ove Dinafem xxl autoflowere i prezadovoljan sam
Desava se ako je neodgovarajuci browser. Promeni ga pa ponovo naruci, validan je samo onaj gde skinu lovu sa karticePritom pojma nemam šta se dešava zašto mi nisu tražili br kartice itd?
Ako je na adresi u Nemackoj,najbolje naruci sa seeds66 vrhunska banka, onu su uNemackoj..Pozrav ekipi,
Hteo bih naruciti semena na adresu u Nemackoj po prvi put. Molim clanove koji su imali iskustva sa online narucivanjem semena i posiljkom za De da mi preporuce neke banke. Da li narucivanje prkeo seedsmena, Barneysa ide regularno i da li postoje bilo kakvi potencijalni problemi?
Hvala u napred!
Da li si prilikom narucivanja birao opciju "Delivery Insurance - original packaging removed at our discretion" koja se placa nekih 10 dolara i da li to podrazumeva stealth pakovanje? Ili si pak isao sa najjeftinijom opciju bez trackinga, bez osiguranja ako se izgubi paket i bez stealth pakovanja? Koliko je neophodno ici preko stealth pakovanja, to je zapravo pitanjeUpravo stiglo u njemacku nekih 4 dana nikakvih problema. Dostava ide iz spanjolske...ako placas sa crypto malo bolji deal ( bar mi se cini)
Pogledajte prilog 394948