Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kratak vodic, "Kad obrati biljku?!" by The.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Nikolaharry" data-source="post: 739867" data-attributes="member: 76819"><p>Vrstu ne znam, uzeo seme od ulicne, strejn ne znam sta je, uslovi nisu nesto, indoor je ali pored prozora, a zelim da dobijem nesto normalno. Hranio sam je kako treba, koliko sam mogao da primetim sve je bilo manje-vise u redu, 5 meseci raste, 3 meseca cveta, imala je neke stresove, kako zbog preteranog zalevanja i temperature, ph ni ne znam ali koristim cesmovacu, gledam da vodim racuna od kako je u fazi cvetanja na 12/12 i to je to. Sve je ok, samo me zanima kako da znam kad je vreme za flushing. Svi govore 1-2 nedelje pre berbe, ali kako se to odredjuje? Da li kad krenu braon trihomi ili kako? I kako da odradim flushing, kako sam video najjednostavnija metoda je da kad joj je vreme za zalevanje da ne dodajem djubrivo nego samo vodu i to isto ponovim za 15min, i tako do 7-14 dana (na par dana, zavisi od potrebe zalevanja), da li je to ok?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nikolaharry, post: 739867, member: 76819"] Vrstu ne znam, uzeo seme od ulicne, strejn ne znam sta je, uslovi nisu nesto, indoor je ali pored prozora, a zelim da dobijem nesto normalno. Hranio sam je kako treba, koliko sam mogao da primetim sve je bilo manje-vise u redu, 5 meseci raste, 3 meseca cveta, imala je neke stresove, kako zbog preteranog zalevanja i temperature, ph ni ne znam ali koristim cesmovacu, gledam da vodim racuna od kako je u fazi cvetanja na 12/12 i to je to. Sve je ok, samo me zanima kako da znam kad je vreme za flushing. Svi govore 1-2 nedelje pre berbe, ali kako se to odredjuje? Da li kad krenu braon trihomi ili kako? I kako da odradim flushing, kako sam video najjednostavnija metoda je da kad joj je vreme za zalevanje da ne dodajem djubrivo nego samo vodu i to isto ponovim za 15min, i tako do 7-14 dana (na par dana, zavisi od potrebe zalevanja), da li je to ok? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kratak vodic, "Kad obrati biljku?!" by The.
Bottom