Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kratak vodic, "Kad obrati biljku?!" by The.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="pocetnik25" data-source="post: 607170" data-attributes="member: 63462"><p>Pozdrav</p><p>Novi sam član na forumu, i imam par pitanja za iskusne članove te se nadam da ćete mi pomoći.</p><p>Postala sam član foruma prije 6 mjeseci i odlučila da se isprobam u vlastitoj sadnji. Dobila sam jednu sjemenku Special Queen sorte.</p><p>Posadjena je sredinom aprila a sredinom jula je pocela sa cvjetanjem (cijelo vrijeme je na balkonu) Sada me zanima kada bi mogla biti spremna za berbu po vašoj procjeni?</p><p>Hvala unaprijed!</p><p>[ATTACH=full]235684[/ATTACH][ATTACH]235684[/ATTACH][ATTACH=full]235685[/ATTACH][ATTACH=full]235686[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pocetnik25, post: 607170, member: 63462"] Pozdrav Novi sam član na forumu, i imam par pitanja za iskusne članove te se nadam da ćete mi pomoći. Postala sam član foruma prije 6 mjeseci i odlučila da se isprobam u vlastitoj sadnji. Dobila sam jednu sjemenku Special Queen sorte. Posadjena je sredinom aprila a sredinom jula je pocela sa cvjetanjem (cijelo vrijeme je na balkonu) Sada me zanima kada bi mogla biti spremna za berbu po vašoj procjeni? Hvala unaprijed! [ATTACH=full]235684[/ATTACH][ATTACH]235684[/ATTACH][ATTACH=full]235685[/ATTACH][ATTACH=full]235686[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kratak vodic, "Kad obrati biljku?!" by The.
Bottom