Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kratak vodic, "Kad obrati biljku?!" by The.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CilI" data-source="post: 247443" data-attributes="member: 31288"><p>ja imam automatike u posudama od 18 litara. mix napravljen slično</p><p>kako sam gore napisao sa dodatkom agro vermit.</p><p>nobenih problema. Nikad ne stavljam samo substrat</p><p>/ teramagma, plantela balkonia, composana, neuhaus n8 /</p><p>-ovo su ti moji omiljeni supstrati .</p><p>prva dva za mix van, druga dva za mix unutra.</p><p>ne stavljam ni perlita ni stiropora nikad, zato</p><p>sto zemlju kompostiram i upotrebljavam za</p><p>ponovno sadnjo.</p><p>ako bi imao vece posude stavio bi ih u 25 litara. hranu</p><p>u posudama su mi veci deo več pojeli, pa ih sad moram hranit.</p><p></p><p></p><p>moras razlikovat jednu stvar:</p><p></p><p>zemlji iz baste, njive se kaze zemlja.</p><p></p><p>Ono sto kupis u vrecama so supstrati,</p><p></p><p>i kad pises tu na forumu</p><p>moras tocno na to obratit paznju, sta napises sa kojom rečenicom.</p><p></p><p></p><p>Nista neces pogresit, sto ces ih sad nahranit.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CilI, post: 247443, member: 31288"] ja imam automatike u posudama od 18 litara. mix napravljen slično kako sam gore napisao sa dodatkom agro vermit. nobenih problema. Nikad ne stavljam samo substrat / teramagma, plantela balkonia, composana, neuhaus n8 / -ovo su ti moji omiljeni supstrati . prva dva za mix van, druga dva za mix unutra. ne stavljam ni perlita ni stiropora nikad, zato sto zemlju kompostiram i upotrebljavam za ponovno sadnjo. ako bi imao vece posude stavio bi ih u 25 litara. hranu u posudama su mi veci deo več pojeli, pa ih sad moram hranit. moras razlikovat jednu stvar: zemlji iz baste, njive se kaze zemlja. Ono sto kupis u vrecama so supstrati, i kad pises tu na forumu moras tocno na to obratit paznju, sta napises sa kojom rečenicom. Nista neces pogresit, sto ces ih sad nahranit. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kratak vodic, "Kad obrati biljku?!" by The.
Bottom