Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kratak vodic, "Kad obrati biljku?!" by The.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Tanja" data-source="post: 246668" data-attributes="member: 17529"><p>Molim vas za pomoć.Naime,radi se o tome da nemam mikroskop da vidim kakvi su trihinomi,a i prvi put uzgajam pa nemam iskustva.Riječ je o Blue Mammoth automaticima,sad im je 72. dan od nicanja.Cvatu već jedno 2,2i pol tjedna,aa možda i više,nisam sigurna.Oni veliki listovi im žute i otpadaju,prema pročitanom,mislim da je to normalno,ali me brine jedan od njih-taj na dva mjesta na cvijetu je na vrhu imao osušeno što sam odstranila pa sad mislim da to nije možda znak da je biljka gotova ili?Pa da mi ne propadne sav trud,ako znate što bi to bilo.Znam da je ovako bez slike problem išta reći(ne snalazim se sa uploadanjem slika,a ni nemam digitalni fotić).U biti to bi sad trebalo biti gotovo,zar ne?Na podacima o sorti piše:"Flower time: 70 days from seed"Jel to znači da 70 dana od sadnje počne cvijetat(što mislim da nije) ili da je 70 dana od sadnje gotovo?Oprostite mi ako vas davim glupostima,ali zbilja mi treba savjet,jer sam još nova u svemu tome.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tanja, post: 246668, member: 17529"] Molim vas za pomoć.Naime,radi se o tome da nemam mikroskop da vidim kakvi su trihinomi,a i prvi put uzgajam pa nemam iskustva.Riječ je o Blue Mammoth automaticima,sad im je 72. dan od nicanja.Cvatu već jedno 2,2i pol tjedna,aa možda i više,nisam sigurna.Oni veliki listovi im žute i otpadaju,prema pročitanom,mislim da je to normalno,ali me brine jedan od njih-taj na dva mjesta na cvijetu je na vrhu imao osušeno što sam odstranila pa sad mislim da to nije možda znak da je biljka gotova ili?Pa da mi ne propadne sav trud,ako znate što bi to bilo.Znam da je ovako bez slike problem išta reći(ne snalazim se sa uploadanjem slika,a ni nemam digitalni fotić).U biti to bi sad trebalo biti gotovo,zar ne?Na podacima o sorti piše:"Flower time: 70 days from seed"Jel to znači da 70 dana od sadnje počne cvijetat(što mislim da nije) ili da je 70 dana od sadnje gotovo?Oprostite mi ako vas davim glupostima,ali zbilja mi treba savjet,jer sam još nova u svemu tome. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kratak vodic, "Kad obrati biljku?!" by The.
Bottom