Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Koristenje razni stvari za pospjesivanje uzgoja marihuane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="pecurko" data-source="post: 281259" data-attributes="member: 8319"><p>Što se tiče H2O2 lično ga ne koristim jer koristim rastresitu mešavinu zemlje i perlita, tako da koren sigurno dobija dovoljno kiseonika.</p><p>Sa druge strane kako imam bocu za CO2, brojač mehurova, solenoid, igličaste ventile na spliteru, od kako sadim doma od tada i koristim CO2. Prvo što sam primetio da mnogi kukaju kako im biljke pate ako su temperature u boxu 30+ celzijusa, dok kod mene je leti uvek temperatura 33+ i nikada nisam video neki problem na biljkama. Na spliteru za box dovodim 5-6 mehurova u sekundi, cirkulacija je namerno smanjena kako bi se CO2 što duže zadržao u boxu.</p><p></p><p>Ono što mogu da kažem da su biljke u boxu u onosu na one na terasi sa mnogo manjim internodama, da je rast kompaktiniji i da su hedovi iz boxa daleko nabijeniji nego oni na terasi.</p><p></p><p>Znam da to baš i nije za poređenje obzirom da biljke na terasi imaju nekad i po 5-6 tmurnih dana, mnogo vlage i da uopšte to nisu kontrolisani uslovi.</p><p></p><p>Ali kao akvarista mogu da kažem da je dodavanje CO2 uz adekvatno osvetljenje zaista buster rasta, nešto kao bildovanje za biljke.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pecurko, post: 281259, member: 8319"] Što se tiče H2O2 lično ga ne koristim jer koristim rastresitu mešavinu zemlje i perlita, tako da koren sigurno dobija dovoljno kiseonika. Sa druge strane kako imam bocu za CO2, brojač mehurova, solenoid, igličaste ventile na spliteru, od kako sadim doma od tada i koristim CO2. Prvo što sam primetio da mnogi kukaju kako im biljke pate ako su temperature u boxu 30+ celzijusa, dok kod mene je leti uvek temperatura 33+ i nikada nisam video neki problem na biljkama. Na spliteru za box dovodim 5-6 mehurova u sekundi, cirkulacija je namerno smanjena kako bi se CO2 što duže zadržao u boxu. Ono što mogu da kažem da su biljke u boxu u onosu na one na terasi sa mnogo manjim internodama, da je rast kompaktiniji i da su hedovi iz boxa daleko nabijeniji nego oni na terasi. Znam da to baš i nije za poređenje obzirom da biljke na terasi imaju nekad i po 5-6 tmurnih dana, mnogo vlage i da uopšte to nisu kontrolisani uslovi. Ali kao akvarista mogu da kažem da je dodavanje CO2 uz adekvatno osvetljenje zaista buster rasta, nešto kao bildovanje za biljke. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Koristenje razni stvari za pospjesivanje uzgoja marihuane
Bottom