Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Koristenje razni stvari za pospjesivanje uzgoja marihuane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CilI" data-source="post: 281245" data-attributes="member: 31288"><p>Da se držimo teme.</p><p></p><p>Advenced nutriens ima u ponudi Bud Candy, ki nam bi dao veći pridelek</p><p>sladkast okus ih mocnejsi vonj./to je komercijalni produkt/</p><p></p><p>Ako je neko koristio od drugih proizvodzaca ili ovog nek napise u ovoj temi</p><p>svoja iskustva i zapažanja!?</p><p></p><p>Drugo je to ako je neko sam proizvodio gnojivo cvet-booster neka napise svoja iskustva i</p><p>zapažanja.</p><p></p><p>Da napišem moja iskustava.</p><p></p><p>Ja stavim u kantu od 70L cvetuce bilke iz vrta, pola od njih su začinske mirišljava bilke</p><p>/melisa, meta, origano, bazilika, timijan,zajbel/</p><p>3L zemlje i domaćeg komposta, alge u prahu i melaso/u smislu hrane, da se brzo povećaju bakterije/</p><p>To napunim 80% z vodom, stavim neku mrežu gore, da bilke ne gledaju iz vode, pokrijem poklopcem</p><p>i pustim mjesec dana da fermentira/ pravi penu na vrhu vode/ to potem precjedim i</p><p>upotrebljavan za gnojenje naše bilke i drugih biljaka u vrtu.</p><p>Mirišljave bilke imaju svoje mirišljave terpene i potom tog gnojiva ih dobiju vise</p><p>nego u samoj zemlji.</p><p></p><p>Probaću fermentirat recimo samu melisu, i samo njome zaljeva u cvetu, da vidim može li</p><p>vutra imati vise mirisa po melisi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CilI, post: 281245, member: 31288"] Da se držimo teme. Advenced nutriens ima u ponudi Bud Candy, ki nam bi dao veći pridelek sladkast okus ih mocnejsi vonj./to je komercijalni produkt/ Ako je neko koristio od drugih proizvodzaca ili ovog nek napise u ovoj temi svoja iskustva i zapažanja!? Drugo je to ako je neko sam proizvodio gnojivo cvet-booster neka napise svoja iskustva i zapažanja. Da napišem moja iskustava. Ja stavim u kantu od 70L cvetuce bilke iz vrta, pola od njih su začinske mirišljava bilke /melisa, meta, origano, bazilika, timijan,zajbel/ 3L zemlje i domaćeg komposta, alge u prahu i melaso/u smislu hrane, da se brzo povećaju bakterije/ To napunim 80% z vodom, stavim neku mrežu gore, da bilke ne gledaju iz vode, pokrijem poklopcem i pustim mjesec dana da fermentira/ pravi penu na vrhu vode/ to potem precjedim i upotrebljavan za gnojenje naše bilke i drugih biljaka u vrtu. Mirišljave bilke imaju svoje mirišljave terpene i potom tog gnojiva ih dobiju vise nego u samoj zemlji. Probaću fermentirat recimo samu melisu, i samo njome zaljeva u cvetu, da vidim može li vutra imati vise mirisa po melisi. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Koristenje razni stvari za pospjesivanje uzgoja marihuane
Bottom