Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Koprivina Grinja, Crveni Pauk (Spider Mites)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="sarzar" data-source="post: 708816" data-attributes="member: 41858"><p>Ja sam sa neem uljem prskao na pocetku 8.mj kad jos nije bila počela cvjetat...sa SMC-om sam prskao u 2. tjednu cvjetanja, s tim da sam pazio da po samom cjetu ne prskam, samo po listovima...ne osjetim nikakvu gorčinu iskreno kada dimim ili neko grebanje u grlu...i baš ovo što je kolega [USER=48475]@tom7[/USER] rekao, kako su cvjetovi visili naopacke oni su na nekim mjestima napravili mrežicu točno na mjestu di hed kreće rast iz grane, po samim cvjetovima nije bilo paučine ni za vrijeme rasta niti za vrijeme sušenja...samo me to brine oce sta zeznut nastavljaju li hranjenje, iako se hrane sa sokovima a opet hed je suh nema "sokova" u sebi....100 upitnika mi iznad glave</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sarzar, post: 708816, member: 41858"] Ja sam sa neem uljem prskao na pocetku 8.mj kad jos nije bila počela cvjetat...sa SMC-om sam prskao u 2. tjednu cvjetanja, s tim da sam pazio da po samom cjetu ne prskam, samo po listovima...ne osjetim nikakvu gorčinu iskreno kada dimim ili neko grebanje u grlu...i baš ovo što je kolega [USER=48475]@tom7[/USER] rekao, kako su cvjetovi visili naopacke oni su na nekim mjestima napravili mrežicu točno na mjestu di hed kreće rast iz grane, po samim cvjetovima nije bilo paučine ni za vrijeme rasta niti za vrijeme sušenja...samo me to brine oce sta zeznut nastavljaju li hranjenje, iako se hrane sa sokovima a opet hed je suh nema "sokova" u sebi....100 upitnika mi iznad glave [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Koprivina Grinja, Crveni Pauk (Spider Mites)
Bottom