Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Koprivina Grinja, Crveni Pauk (Spider Mites)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Black_roots" data-source="post: 702076" data-attributes="member: 70695"><p>Pozdrav!</p><p>Molim vas mišljenja šta učiniti sa biljkom napadnutom spiderima u 7. tjednu cvijetanja. Riječ je o NL. Tretiran sa protect killerom (neem) 3 puta zadnjih tjedan i pola. Tretiran je kad su se već pojavila žarišta pa nije pomoglo baš. </p><p>Do njega je OG kush koji je tretiran na isti način i spideri su se skinuli sa njega ali sa NL nikako.</p><p>Pošto je pred kraj, a donje grane su pune paučine i jako oštećeni listovi i cvijetovi. Sada je na ispiranju da ga posječem i maknem van pa me zanima šta sa ovim shebanim cvijetovima? Ulje...pušenje...šta? Meni se gadi šta god pomislim.</p><p>I šta sa boxom kad to maknem van? Imam Vertimec, ali se bojim s tim pošto je u kući.</p><p>Mišljenja i iskustva...šta i kako...</p><p>Hvala![ATTACH=full]358639[/ATTACH][ATTACH=full]358642[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black_roots, post: 702076, member: 70695"] Pozdrav! Molim vas mišljenja šta učiniti sa biljkom napadnutom spiderima u 7. tjednu cvijetanja. Riječ je o NL. Tretiran sa protect killerom (neem) 3 puta zadnjih tjedan i pola. Tretiran je kad su se već pojavila žarišta pa nije pomoglo baš. Do njega je OG kush koji je tretiran na isti način i spideri su se skinuli sa njega ali sa NL nikako. Pošto je pred kraj, a donje grane su pune paučine i jako oštećeni listovi i cvijetovi. Sada je na ispiranju da ga posječem i maknem van pa me zanima šta sa ovim shebanim cvijetovima? Ulje...pušenje...šta? Meni se gadi šta god pomislim. I šta sa boxom kad to maknem van? Imam Vertimec, ali se bojim s tim pošto je u kući. Mišljenja i iskustva...šta i kako... Hvala![ATTACH type="full"]358639[/ATTACH][ATTACH type="full"]358642[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Koprivina Grinja, Crveni Pauk (Spider Mites)
Bottom