Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Koprivina Grinja, Crveni Pauk (Spider Mites)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Uduvan" data-source="post: 622346" data-attributes="member: 66219"><p>Uklanjao sam suvisne grancice sa biljki koje su uveliko u cvetanju. I cisto bezveze stavim 4 grancice u plasticnu casu 0,2l sa zemljom. 3 se prime, revegetiraju. Came u cosku, skroz zapostavljene, ali zive i to sa spiderom kom sam se obradovao, reko neka ga da malo eksperimentisem. Spider ih je cele prekrio mrezom, inace su to biljcice 5do10cm. Prvo sto sam probao je nesto nalik ovom snimku iznad. Tacnije, bilo malo rakije na dnu flase, sipao 0,2l vode, poprskao. Gledam gamad pod mikroskopom, ma ne pomislja da mrdne, prekrstio noge i tu je gde je. Trenutno deluje kao sjajno resenje, javljam da li su biljke prezivele i da li je gamad definitivno pobijena</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Uduvan, post: 622346, member: 66219"] Uklanjao sam suvisne grancice sa biljki koje su uveliko u cvetanju. I cisto bezveze stavim 4 grancice u plasticnu casu 0,2l sa zemljom. 3 se prime, revegetiraju. Came u cosku, skroz zapostavljene, ali zive i to sa spiderom kom sam se obradovao, reko neka ga da malo eksperimentisem. Spider ih je cele prekrio mrezom, inace su to biljcice 5do10cm. Prvo sto sam probao je nesto nalik ovom snimku iznad. Tacnije, bilo malo rakije na dnu flase, sipao 0,2l vode, poprskao. Gledam gamad pod mikroskopom, ma ne pomislja da mrdne, prekrstio noge i tu je gde je. Trenutno deluje kao sjajno resenje, javljam da li su biljke prezivele i da li je gamad definitivno pobijena [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Koprivina Grinja, Crveni Pauk (Spider Mites)
Bottom