Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1Up" data-source="post: 76181" data-attributes="member: 7033"><p>jao al sam Naj*bao... ljepo danas sam na ljekarskom popusio al bas ono fino... inace sam veci hemicar nego biolog i sve je bilo dobro do dolaska kod glupog neuropsihijatra koji je roveci po starim nalazima nasao na nalaz psihologa u kojem je pisao da sam u srednjoj skoli bio "konzument", drugim rjecima rasle su mi liske po glavi umjesto kose, i zbog prirode posla mi je dala da radim test na narkotike, za hemijuu se nebrinem puno posto ona navodno izlazi iz sistema za max 3 dana. ali ovo... biolosko cudo prirode me jebe pravo. iskreno tjesi me to sto uopste sada neduvam mnogo, duvo sam za novu godinu da se malo "spustim" i prije tacno dvije sedmice. imam nacin na koji mogu da dobijem od prilike barem sedam dana da se malo ocistim... prelistao sam ovu temu od a do z i naucio mnogo stvari... ali opet treba mi neko iskusniji sa testiranjem da mi odgovori na neka pitanja, tj:</p><p></p><p>ako se budem cistio caffeinom, vodom, cajevima i ugljenim tabletama skljedeci sedam dana kakve su mi sanse???</p><p></p><p></p><p>evo planirao sam ovako da odradim od danas da pijem tablete ugljena, zaljevam se sa 5 l vode dnevnno+uvin caj+ dosta kafe uz to da pijem po 4 tablete aspirina dnevno a dan i tokom dana kada mi je test budem pio 8 tableta aspirina dva dana prehodno da jedem mnoogo masno i da uzimam niacin, posto je poznato da on smanjuje razlaganje masnih celija u tjelu a thc se naravno zadrzava u masnim stanicama, i planiram jos da saletim koji gram kreatina i b komplex da bi mi mograca bila uvjerljivija.... pa kontam kakve su mi sanse da prodzem ovu budalastinju</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1Up, post: 76181, member: 7033"] jao al sam Naj*bao... ljepo danas sam na ljekarskom popusio al bas ono fino... inace sam veci hemicar nego biolog i sve je bilo dobro do dolaska kod glupog neuropsihijatra koji je roveci po starim nalazima nasao na nalaz psihologa u kojem je pisao da sam u srednjoj skoli bio "konzument", drugim rjecima rasle su mi liske po glavi umjesto kose, i zbog prirode posla mi je dala da radim test na narkotike, za hemijuu se nebrinem puno posto ona navodno izlazi iz sistema za max 3 dana. ali ovo... biolosko cudo prirode me jebe pravo. iskreno tjesi me to sto uopste sada neduvam mnogo, duvo sam za novu godinu da se malo "spustim" i prije tacno dvije sedmice. imam nacin na koji mogu da dobijem od prilike barem sedam dana da se malo ocistim... prelistao sam ovu temu od a do z i naucio mnogo stvari... ali opet treba mi neko iskusniji sa testiranjem da mi odgovori na neka pitanja, tj: ako se budem cistio caffeinom, vodom, cajevima i ugljenim tabletama skljedeci sedam dana kakve su mi sanse??? evo planirao sam ovako da odradim od danas da pijem tablete ugljena, zaljevam se sa 5 l vode dnevnno+uvin caj+ dosta kafe uz to da pijem po 4 tablete aspirina dnevno a dan i tokom dana kada mi je test budem pio 8 tableta aspirina dva dana prehodno da jedem mnoogo masno i da uzimam niacin, posto je poznato da on smanjuje razlaganje masnih celija u tjelu a thc se naravno zadrzava u masnim stanicama, i planiram jos da saletim koji gram kreatina i b komplex da bi mi mograca bila uvjerljivija.... pa kontam kakve su mi sanse da prodzem ovu budalastinju [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom