Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Toni88" data-source="post: 759764" data-attributes="member: 78388"><p>Pozdrav ekipa, pročitao sam par savjeta o čišćenju od THC-a iz organizma. Naime prije 3 mjeseca sam bio dobio priliku da se zaposlim za jedan odličan posao(koji je bio nerealno dobro plaćen s obzirom da je posao u Hrvatskoj) zakazali su mi termin za liječnički, i ajd ja prestao pušiti otprilike 2 tjedna prije tog liječničkog čisto iz opreza. Naravno najveći strah koji sam imao se tog trenutka ostvario postavila teta pitanje "prihvaćaš li na testiranje na droge?" Znam ako odbijem automatski sam paoni reko ajde pristati ću i naravno test se pokaže pozitivan. Od tog dana sam bio otprilike 2 mjeseca čist i frendica me pozove da izađem malo van prošetati i naravno s njom zapalim jedan joint i od tog dana je prošlo malo više od mjesec dana. Sada mene zanima postoji li šansa da bih bio opet pozitivan nakon tih mjesec i pol' dana( da dodam na to sve da sam na nekoj keto dijeti i prethodna 3 mjeseca pijem 1l zelenog čaja i 1l limunade i barem još litru do dvije vode svakodnevno) sada opet imam u ponedjeljak taj liječnički pa se plašim da opet ne bi bilo testiranja, a znam da oni testovi iz ljekarne i nisu toliko pouzdani kao što oni koriste u medicini rada.</p><p></p><p>I da, da naglasim u to vrijeme dok sam pušio prije 3 mjeseca nisam bio neki heavy pušač, par puta tjedno sam znao zapalit joint otprilike s 0.5g haha.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Toni88, post: 759764, member: 78388"] Pozdrav ekipa, pročitao sam par savjeta o čišćenju od THC-a iz organizma. Naime prije 3 mjeseca sam bio dobio priliku da se zaposlim za jedan odličan posao(koji je bio nerealno dobro plaćen s obzirom da je posao u Hrvatskoj) zakazali su mi termin za liječnički, i ajd ja prestao pušiti otprilike 2 tjedna prije tog liječničkog čisto iz opreza. Naravno najveći strah koji sam imao se tog trenutka ostvario postavila teta pitanje "prihvaćaš li na testiranje na droge?" Znam ako odbijem automatski sam paoni reko ajde pristati ću i naravno test se pokaže pozitivan. Od tog dana sam bio otprilike 2 mjeseca čist i frendica me pozove da izađem malo van prošetati i naravno s njom zapalim jedan joint i od tog dana je prošlo malo više od mjesec dana. Sada mene zanima postoji li šansa da bih bio opet pozitivan nakon tih mjesec i pol' dana( da dodam na to sve da sam na nekoj keto dijeti i prethodna 3 mjeseca pijem 1l zelenog čaja i 1l limunade i barem još litru do dvije vode svakodnevno) sada opet imam u ponedjeljak taj liječnički pa se plašim da opet ne bi bilo testiranja, a znam da oni testovi iz ljekarne i nisu toliko pouzdani kao što oni koriste u medicini rada. I da, da naglasim u to vrijeme dok sam pušio prije 3 mjeseca nisam bio neki heavy pušač, par puta tjedno sam znao zapalit joint otprilike s 0.5g haha. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom