Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Chehehe" data-source="post: 74087" data-attributes="member: 6740"><p>Alo ekipa evo jedna prica sa testiranja.</p><p>Inace pušim svaki dan jedno 15 godina...</p><p>I dođem ja tako na sistematski za zaposlenje i ovi, ni 5 ni 6, e a sad cemo mali test na droge ja ???.</p><p></p><p>I odem ja o zahod ispišam se a Mokraca samo sto ne smrdi po travi koliko THCa unutra(zapalio prije 15 min).</p><p>Onda to malo zamješam sa vodom i izadjem.</p><p>Kaze meni ona sestra onako dok mucka to sa onim testerom onda mladicu ima li tu droge?</p><p></p><p>Ja joj recem: Ma nema droge sigurno, samo mozda nađete one TRAVE...</p><p>- Ona ce : aha a zar to nije Droga?</p><p>Ja: Ma znam da jest ali Bio mi je sinoc rodjendan napio se malo a ekipa mi uvalila nesto da zapalim...</p><p>- Ona : Pa jel ti znas da si tako mozes unistit zivot ?</p><p>Ma znam ja sve ali eto dogodilo se itd...</p><p></p><p>I na kraju mi uopce nije gledala jeli imam droge ikakve i potpisala mi da sam cist na sve i odnio sam joj sutrta bombonjeru i Uglavom nije vazno ni hoces li pusit ni sto ce test pokazat Vazno je sto ce ti sestra upisat u karton pa eto ako ne znate sto bi.</p><p></p><p>Na testiranje sa buketom ili bombonjerom i puno lijepih rijeci za sestru i sve moze proc..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Chehehe, post: 74087, member: 6740"] Alo ekipa evo jedna prica sa testiranja. Inace pušim svaki dan jedno 15 godina... I dođem ja tako na sistematski za zaposlenje i ovi, ni 5 ni 6, e a sad cemo mali test na droge ja ???. I odem ja o zahod ispišam se a Mokraca samo sto ne smrdi po travi koliko THCa unutra(zapalio prije 15 min). Onda to malo zamješam sa vodom i izadjem. Kaze meni ona sestra onako dok mucka to sa onim testerom onda mladicu ima li tu droge? Ja joj recem: Ma nema droge sigurno, samo mozda nađete one TRAVE... - Ona ce : aha a zar to nije Droga? Ja: Ma znam da jest ali Bio mi je sinoc rodjendan napio se malo a ekipa mi uvalila nesto da zapalim... - Ona : Pa jel ti znas da si tako mozes unistit zivot ? Ma znam ja sve ali eto dogodilo se itd... I na kraju mi uopce nije gledala jeli imam droge ikakve i potpisala mi da sam cist na sve i odnio sam joj sutrta bombonjeru i Uglavom nije vazno ni hoces li pusit ni sto ce test pokazat Vazno je sto ce ti sestra upisat u karton pa eto ako ne znate sto bi. Na testiranje sa buketom ili bombonjerom i puno lijepih rijeci za sestru i sve moze proc.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom