Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dr. Rick Sanchez" data-source="post: 739363" data-attributes="member: 76956"><p>Možeš se očistiti bez problema u 5-6 dana [čak i ako si duvao svaki dan...] sa aktivnim ugljenom [ako nemaš aktivni možeš i običan zdrobit.., samo će detox trajat 2-3 dana duže...]</p><p>Znači u kutiji ima 30 komada [ako uzmeš one od 150mgX30 tableta] i svaki dan rokaš po 5-6 komada zdrobi se u vodi i popije.., + uz to je preporučljivo za brži detox i piti puno vode kroz taj period.., te ako si u mogućnosti i ako ti se da baciš dnevno bar 1 kondicijonalni trening da se dobro oznojiš jedno pola sata bilo bi dobro [nebitno je kakav će biti trening.., samo je bitno da je dovoljno progresivan kako bi imao efekta...]</p><p>Aktivni ugljen će pokupiti sve toxine iz organizma [te i nešto vitamina.., ali to je zanemarivo...] bez problema još ako se držiš ovih dodatnih uputa nećeš biti sigurno pozitivan...</p><p>Te samo bi još naglasio da se prije testa popije dosta vode kako nebi dao uzorak urina iz "taloga" nego malo bistriji urin koji uz sve to će biti 100% negativan.., To je provjerena metoda [radio sam tako na sebi.., znači imao sam test svakih 7-10 dana i pušio bi 3-4 dana te uz to odma radio detox...] Tako da znam da to nije izmišljotina nego stvarno radi.., aktivni ugljen izbaciva sve toxine iz organizma sa lakoćom tako i THC.., makar nije tome namijenjen [u uputama piše da se uzima u slučaju proljeva i nekih crijevnih viroza i sl...] ali svi koji su i malo stručni znaju da on i izbaciva sve "otrove" iz organizma.., tako da npr. u slučaju overdose-a sa nečime on prvi daje kako bi substanca izašla iz organizma... ;]]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr. Rick Sanchez, post: 739363, member: 76956"] Možeš se očistiti bez problema u 5-6 dana [čak i ako si duvao svaki dan...] sa aktivnim ugljenom [ako nemaš aktivni možeš i običan zdrobit.., samo će detox trajat 2-3 dana duže...] Znači u kutiji ima 30 komada [ako uzmeš one od 150mgX30 tableta] i svaki dan rokaš po 5-6 komada zdrobi se u vodi i popije.., + uz to je preporučljivo za brži detox i piti puno vode kroz taj period.., te ako si u mogućnosti i ako ti se da baciš dnevno bar 1 kondicijonalni trening da se dobro oznojiš jedno pola sata bilo bi dobro [nebitno je kakav će biti trening.., samo je bitno da je dovoljno progresivan kako bi imao efekta...] Aktivni ugljen će pokupiti sve toxine iz organizma [te i nešto vitamina.., ali to je zanemarivo...] bez problema još ako se držiš ovih dodatnih uputa nećeš biti sigurno pozitivan... Te samo bi još naglasio da se prije testa popije dosta vode kako nebi dao uzorak urina iz "taloga" nego malo bistriji urin koji uz sve to će biti 100% negativan.., To je provjerena metoda [radio sam tako na sebi.., znači imao sam test svakih 7-10 dana i pušio bi 3-4 dana te uz to odma radio detox...] Tako da znam da to nije izmišljotina nego stvarno radi.., aktivni ugljen izbaciva sve toxine iz organizma sa lakoćom tako i THC.., makar nije tome namijenjen [u uputama piše da se uzima u slučaju proljeva i nekih crijevnih viroza i sl...] ali svi koji su i malo stručni znaju da on i izbaciva sve "otrove" iz organizma.., tako da npr. u slučaju overdose-a sa nečime on prvi daje kako bi substanca izašla iz organizma... ;]] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom