Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="malicigo" data-source="post: 71370" data-attributes="member: 6532"><p>Pozdrav ekipi s foruma , tek sam se sad logirao i novi sam. Naime imam jedno pitanje u vezi THC-a. Za nekih 15 dana bih trebao na neko testiranje u vezi posla(pomorstvo rad na brodu). Procitao sam sve s foruma i i poceo sam s "ciscenjem" naime popio sam pola kutije UVIN H caja i jednu kutiju MEDICINSKOG UGLJENA. uz to sam pio i puno ovih standardnih cajeva koje svi pijemo inace. Znam dosta o thc-u i kako to sve funkcionira. evo i bio sam ne forumu pomoraca u vezi toga. Postavio sam im pitanje da koliko su ti opsirni testovi. I DOBIO ODGOVOR ( TESTOVI SU VISE OPSIRNI NEGO ALJKAVI. Ali nisam saznao jel trakica ili labos jer to ni oni neznaju. dobiju samo podatke jesi li porsao ili pao. Ali ja mislim da je to trakica( nisam siguran). *Zanima me dali mi je ovo ciscenje iti malo pomoglo * s obzirom da sam pusio dvije godine s manjim stankama(minimalno pljugu dnevno) ZAKLJUCAK Znaci da nisam pusio oko cirka 40 dana. kaj mislite kakve su mi sanse da prođem, i doznao sam da mi varanje nema bas puno smisla zbog nenajavljenih testova pa da ne ispalim negdje vani, pa o svom trosku moram doma ZAHVALJUJEM UNAPRIJED!!!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malicigo, post: 71370, member: 6532"] Pozdrav ekipi s foruma , tek sam se sad logirao i novi sam. Naime imam jedno pitanje u vezi THC-a. Za nekih 15 dana bih trebao na neko testiranje u vezi posla(pomorstvo rad na brodu). Procitao sam sve s foruma i i poceo sam s "ciscenjem" naime popio sam pola kutije UVIN H caja i jednu kutiju MEDICINSKOG UGLJENA. uz to sam pio i puno ovih standardnih cajeva koje svi pijemo inace. Znam dosta o thc-u i kako to sve funkcionira. evo i bio sam ne forumu pomoraca u vezi toga. Postavio sam im pitanje da koliko su ti opsirni testovi. I DOBIO ODGOVOR ( TESTOVI SU VISE OPSIRNI NEGO ALJKAVI. Ali nisam saznao jel trakica ili labos jer to ni oni neznaju. dobiju samo podatke jesi li porsao ili pao. Ali ja mislim da je to trakica( nisam siguran). *Zanima me dali mi je ovo ciscenje iti malo pomoglo * s obzirom da sam pusio dvije godine s manjim stankama(minimalno pljugu dnevno) ZAKLJUCAK Znaci da nisam pusio oko cirka 40 dana. kaj mislite kakve su mi sanse da prođem, i doznao sam da mi varanje nema bas puno smisla zbog nenajavljenih testova pa da ne ispalim negdje vani, pa o svom trosku moram doma ZAHVALJUJEM UNAPRIJED!!!!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom