Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="badzo" data-source="post: 67927" data-attributes="member: 5755"><p>na moj rodjendan uzeo 24.10.1984 heheeh nek si svaka cast nek si i ti probo carolije</p><p>sve zavasi kaki ti se pregledi rade,ako ti se radi povrsinski onda nece naci ako se radi o dubinskim pregledima nace je sigurno,moze je naci posle po godine da si je pusio. mog su drugara mama i tata testirali na wma u beogradu posle 7 mjeseci su mu nasli da je koristio marihuanu i hemiju, sve mogu ako hoce da ti nadju al posto su to obicni pregledi povrsinski da li zi zdrav za rad, da li ti je krv dobra i srce, ,nece ti nista naci....neznam sto se toliko plasite tih pregleda</p><p>neboj se ices u avganistan da pusis avganistanca hehehe</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="badzo, post: 67927, member: 5755"] na moj rodjendan uzeo 24.10.1984 heheeh nek si svaka cast nek si i ti probo carolije sve zavasi kaki ti se pregledi rade,ako ti se radi povrsinski onda nece naci ako se radi o dubinskim pregledima nace je sigurno,moze je naci posle po godine da si je pusio. mog su drugara mama i tata testirali na wma u beogradu posle 7 mjeseci su mu nasli da je koristio marihuanu i hemiju, sve mogu ako hoce da ti nadju al posto su to obicni pregledi povrsinski da li zi zdrav za rad, da li ti je krv dobra i srce, ,nece ti nista naci....neznam sto se toliko plasite tih pregleda neboj se ices u avganistan da pusis avganistanca hehehe [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom