Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="damir123" data-source="post: 67901" data-attributes="member: 6088"><p>Prijatelji imam jedno pitanje dosta sam googlao ali nisam nista konekretno nasao a vidim da se vi razumijete u ove stvari..Znam da sam novi i mislim da mi treba vasa pomoc i nadam se da ce te mi pomoci.</p><p>Kao prvo da krenem evo vako u zivotu nikada nisam pusio travu i prvi put sam je uzeo sada 24.10.2008 i to samo 3-4 dima nista vise u pitanju je bio skank .E sada 5.11.2008 godine imam testiranje na urin i krv radi zaposlenja u avganistanu.Sada me zanima dali je to izaslo iz mene i dali ce test biti negativan ili pozitivan .Pa molim vas da mi odgovorite sta bih trebao raditi da ne pokaze.Citao sam citav ovaj forum i vidim da su neki aktivni bili i da su pokazivani testovi negativni a mene zanima jer ja to nikada nisam uzimao to je bilo prvi put u zivotu da sam uzeo 4 dima i dali ce mi pokazati pozitivno ili negativno s tim da pijem dosta tekucine vodu i sokove.Hoce li mi to pomoci ili ne .. Molim vas za savjet.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="damir123, post: 67901, member: 6088"] Prijatelji imam jedno pitanje dosta sam googlao ali nisam nista konekretno nasao a vidim da se vi razumijete u ove stvari..Znam da sam novi i mislim da mi treba vasa pomoc i nadam se da ce te mi pomoci. Kao prvo da krenem evo vako u zivotu nikada nisam pusio travu i prvi put sam je uzeo sada 24.10.2008 i to samo 3-4 dima nista vise u pitanju je bio skank .E sada 5.11.2008 godine imam testiranje na urin i krv radi zaposlenja u avganistanu.Sada me zanima dali je to izaslo iz mene i dali ce test biti negativan ili pozitivan .Pa molim vas da mi odgovorite sta bih trebao raditi da ne pokaze.Citao sam citav ovaj forum i vidim da su neki aktivni bili i da su pokazivani testovi negativni a mene zanima jer ja to nikada nisam uzimao to je bilo prvi put u zivotu da sam uzeo 4 dima i dali ce mi pokazati pozitivno ili negativno s tim da pijem dosta tekucine vodu i sokove.Hoce li mi to pomoci ili ne .. Molim vas za savjet. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom