Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="sickre" data-source="post: 58253" data-attributes="member: 2239"><p>evo da i ja dodam svog skustva sa pisanjim i testiranjima..</p><p>taman sam dosao sa suda di su mi odredili pojacani nadzor zbog 2 pada na muriji kaj sam imao...i naravno moram ica na pisanja,trebam se javit u petak da krenem pisat u ponedeljak!</p><p>pusim godinama,zadnjih 2-3 godine dnevno zapalim oko 7-8,neki put manje,neki put vise,fruli na dan!</p><p></p><p>testova na urin sam imao oko 30ak puta, vecinom su to bile trakice "THC Abu gnost", i par laboratorijskih..</p><p>pa da kazem kakve sam ja imao prolaze/padove na testovima</p><p></p><p>jos kao klinac sam imao testove svaki petak..pusio bi od petka kad bi imao test pa do negdje ponedeljka i onda jedan dan ne pusim i drugi dan pocnem jest ugljene iza svakog obroka 3-4komada (jer se šuška da bolje rade uz hranu),bez vode bez iceg,i u petak test i cist sam!</p><p></p><p>jednom sam dosao doma ubijen ko majka i stara mi je otisla po test,ja sam se u pol sata kolko jojo je trebalo da dodje doma napio oko 2lvode..dosla je stara doma ja se popisao i PROSAO¨?!?!?!a fakat sam pusio pun ***** i taj dan i dane prije..</p><p></p><p>frend je isao u remetinec na pisanja (Zagreb) i decko fakat pusi puno i taj cijeli dan nije NISTA jeo i samo pio vode i pisao,i prije testa se opet nalio vode i dao uzorak pisaline tek pred kraj mlaza i prosao!!! pisanje je imao u 4,znaci kroz cijeli dan to je negdje 5 litri vode,ak se silis..</p><p>al je tak probao drugi put,al kaze da se nije bas previse napio vode i PAO je-</p><p></p><p>stavljao sam sol u pisalinu--- TO POMAZE AKO NIJE NITKO IZA TEBE I ako MOZES U MIRU BACIT PRSOHVAT SOLI I OTOPIT U TOPLOJ PISALINI---tako sa isto prosao vecinom,al mislim da sam i jednom pao!!!!!</p><p></p><p>ocu vam rec da su ti testovi na trake lagani za zajebat ako imas prostora i vremena...tesko da ces proc ako si se sad napljugao i za par sati imas test, pa se nejedes 60 ugljena..nece pomoci!</p><p>uz vodu ga se moze sjebat,al i nemora bit pravilo---</p><p></p><p>a laboratorijski testovi---to je jebada!!! </p><p>oni te testiraju na 50n/g,ja mislim da je to nano gram..</p><p>kad sam isao na taj test u bolnicu vrapce,pio sam ugljene oko 3 dana,al sam pusio i zajebavao sam se sa doziranjem(mislim da ih nisam jeo kak spada il neznam sta) i imao sam 55n/g i pao samm.ako imas ispod 50n/g si prosao...</p><p>kasnije mi se frend popisao u bocicu u grmlju pokraj bolnice i tak sam podvaljao jer mi se nije vise dalo zajebavat...</p><p></p><p>a kaj se tice ugljena i samog procesa ciscenja....</p><p>kolko sam vidio iz svog iskustva a i iskustva frendova....3-4 dana su dovoljna da se uz ugljen procistis..svaki put iza obroka smo ih jeli po 2-3-4 tablete i cim vidis da ti je ***** CRNO znaci da ugljen djeluje! al mislim da opet metabolizam igra ulogu...al i mislim da nismo bas svi tolko razliciti u metabolizmu!</p><p></p><p>jos sam cuo za nacine sa andolima i ibrufrenima (kao sto navodi ovaj engleski tekst) al neznam tocno kak to djeluje...</p><p>ovaj tekst na engleskom je dobar,al mi se cini prtezahtjevno i previse radnji da se ocistis..</p><p></p><p>pozz svima i nadam se da ste shvatili kak to ide sa ciscenjima...</p><p></p><p>zaboravi "pij puno mlijeka" spike jer to ne pomaze!</p><p></p><p>ovo su jedini nacini koji postoje il PRESTANI PUSIT,nema trecega!!!..ja mislim da sam naveo sve nacine pa sad ljudi birajte...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sickre, post: 58253, member: 2239"] evo da i ja dodam svog skustva sa pisanjim i testiranjima.. taman sam dosao sa suda di su mi odredili pojacani nadzor zbog 2 pada na muriji kaj sam imao...i naravno moram ica na pisanja,trebam se javit u petak da krenem pisat u ponedeljak! pusim godinama,zadnjih 2-3 godine dnevno zapalim oko 7-8,neki put manje,neki put vise,fruli na dan! testova na urin sam imao oko 30ak puta, vecinom su to bile trakice "THC Abu gnost", i par laboratorijskih.. pa da kazem kakve sam ja imao prolaze/padove na testovima jos kao klinac sam imao testove svaki petak..pusio bi od petka kad bi imao test pa do negdje ponedeljka i onda jedan dan ne pusim i drugi dan pocnem jest ugljene iza svakog obroka 3-4komada (jer se šuška da bolje rade uz hranu),bez vode bez iceg,i u petak test i cist sam! jednom sam dosao doma ubijen ko majka i stara mi je otisla po test,ja sam se u pol sata kolko jojo je trebalo da dodje doma napio oko 2lvode..dosla je stara doma ja se popisao i PROSAO¨?!?!?!a fakat sam pusio pun ***** i taj dan i dane prije.. frend je isao u remetinec na pisanja (Zagreb) i decko fakat pusi puno i taj cijeli dan nije NISTA jeo i samo pio vode i pisao,i prije testa se opet nalio vode i dao uzorak pisaline tek pred kraj mlaza i prosao!!! pisanje je imao u 4,znaci kroz cijeli dan to je negdje 5 litri vode,ak se silis.. al je tak probao drugi put,al kaze da se nije bas previse napio vode i PAO je- stavljao sam sol u pisalinu--- TO POMAZE AKO NIJE NITKO IZA TEBE I ako MOZES U MIRU BACIT PRSOHVAT SOLI I OTOPIT U TOPLOJ PISALINI---tako sa isto prosao vecinom,al mislim da sam i jednom pao!!!!! ocu vam rec da su ti testovi na trake lagani za zajebat ako imas prostora i vremena...tesko da ces proc ako si se sad napljugao i za par sati imas test, pa se nejedes 60 ugljena..nece pomoci! uz vodu ga se moze sjebat,al i nemora bit pravilo--- a laboratorijski testovi---to je jebada!!! oni te testiraju na 50n/g,ja mislim da je to nano gram.. kad sam isao na taj test u bolnicu vrapce,pio sam ugljene oko 3 dana,al sam pusio i zajebavao sam se sa doziranjem(mislim da ih nisam jeo kak spada il neznam sta) i imao sam 55n/g i pao samm.ako imas ispod 50n/g si prosao... kasnije mi se frend popisao u bocicu u grmlju pokraj bolnice i tak sam podvaljao jer mi se nije vise dalo zajebavat... a kaj se tice ugljena i samog procesa ciscenja.... kolko sam vidio iz svog iskustva a i iskustva frendova....3-4 dana su dovoljna da se uz ugljen procistis..svaki put iza obroka smo ih jeli po 2-3-4 tablete i cim vidis da ti je ***** CRNO znaci da ugljen djeluje! al mislim da opet metabolizam igra ulogu...al i mislim da nismo bas svi tolko razliciti u metabolizmu! jos sam cuo za nacine sa andolima i ibrufrenima (kao sto navodi ovaj engleski tekst) al neznam tocno kak to djeluje... ovaj tekst na engleskom je dobar,al mi se cini prtezahtjevno i previse radnji da se ocistis.. pozz svima i nadam se da ste shvatili kak to ide sa ciscenjima... zaboravi "pij puno mlijeka" spike jer to ne pomaze! ovo su jedini nacini koji postoje il PRESTANI PUSIT,nema trecega!!!..ja mislim da sam naveo sve nacine pa sad ljudi birajte... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom