Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hemisfera" data-source="post: 304899" data-attributes="member: 40476"><p>pozz svima i molio bih vas da mi odgovorite sto kracem roku i sto efikasnije jako mi je bitno sekiram se... ako nisam potrefio temu izvinite ne snalazim se baš najbolje po forumima..</p><p></p><p>Ovako pušio sam svaki dan neki period 5-6 mjeseci znaci radi posla sa presto danas tacno 7 dana kako nikako al nikako ne pušim niti vise ikad namjeravam(radi gluposti i kratkog uzitka da sjebem zivotni posao) znaci u perijodu ovih 7 dana apstinencije od marihuane pijo sam dosta tekucine cak sam i kutiju aktivnog ugljena popio bavio se fizickim aktivnostima(dosta se znojio) urološki caj ,sokovi prirodni i td... zanimaju me 2 stvari....inace sam mršav i nemam salo ,dosta jedem al se nedebljam ni grama ( recimo da imam relativno brz metabolizam)...</p><p></p><p>1 zanima me za koliko jos otprilike vremena bi mogao biti cist od THC i tih supstanci marihuanne to ??</p><p>2 radim ljekarski pregled nigdje nije navedeno da ce raditi test na drogu (znaci obicni ljekarski pregled) urin , krv ,psihijataro i ostalo.. dali na tako obicnom pregledu mogu ustanoviti prisustvo THC-a u krvi mokraci da bi mi pravilo problem ??</p><p></p><p>ja se izvinjavam sto pitam mozda pitano 100% al nisam nigdje našao tacno da je neko ovako pitao sto mene zanima...HVALA SVIMA UNAPRJED.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hemisfera, post: 304899, member: 40476"] pozz svima i molio bih vas da mi odgovorite sto kracem roku i sto efikasnije jako mi je bitno sekiram se... ako nisam potrefio temu izvinite ne snalazim se baš najbolje po forumima.. Ovako pušio sam svaki dan neki period 5-6 mjeseci znaci radi posla sa presto danas tacno 7 dana kako nikako al nikako ne pušim niti vise ikad namjeravam(radi gluposti i kratkog uzitka da sjebem zivotni posao) znaci u perijodu ovih 7 dana apstinencije od marihuane pijo sam dosta tekucine cak sam i kutiju aktivnog ugljena popio bavio se fizickim aktivnostima(dosta se znojio) urološki caj ,sokovi prirodni i td... zanimaju me 2 stvari....inace sam mršav i nemam salo ,dosta jedem al se nedebljam ni grama ( recimo da imam relativno brz metabolizam)... 1 zanima me za koliko jos otprilike vremena bi mogao biti cist od THC i tih supstanci marihuanne to ?? 2 radim ljekarski pregled nigdje nije navedeno da ce raditi test na drogu (znaci obicni ljekarski pregled) urin , krv ,psihijataro i ostalo.. dali na tako obicnom pregledu mogu ustanoviti prisustvo THC-a u krvi mokraci da bi mi pravilo problem ?? ja se izvinjavam sto pitam mozda pitano 100% al nisam nigdje našao tacno da je neko ovako pitao sto mene zanima...HVALA SVIMA UNAPRJED. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom