Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Chehehe" data-source="post: 280312" data-attributes="member: 6740"><p>Ovako pusim 20 godina i to popriličnu količinu sad prije 5 godina uhvatio me cajo i dao mi lizalicu i sada sam dobio dopis da nasmijem više vozit auto dok ne prođem na medicini rada izvanredni pregled i tako prvi put u životu nisam pušio već 17 Dana i pođem danas u ordinaciju ali mi ženska kaže da moram pričekati još bar 2 tjedna da sigurno prođem.. Uglavnom hebo pas mater i državi i ko je smislio zakon jer i doktorica zna da u krvi nakon 17 dana nemam thc ili imam premalu količinu ali eto zakon takav da trazi urin jer se tako dulje može otkriti konzumacija marihuane... Ko je ovdje lud to je ko da za alkohol traže dokaz da mjesec dva nisi ništa popio ili ti dižu dozvolu pas mater i državi i zakonima... ******** licemjerna gamad.uglavnom nemojte nikad i nikome dati da vas testira na marihuanu jer je to jedna obična biljka koja nam čini dobro a ne droga.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Chehehe, post: 280312, member: 6740"] Ovako pusim 20 godina i to popriličnu količinu sad prije 5 godina uhvatio me cajo i dao mi lizalicu i sada sam dobio dopis da nasmijem više vozit auto dok ne prođem na medicini rada izvanredni pregled i tako prvi put u životu nisam pušio već 17 Dana i pođem danas u ordinaciju ali mi ženska kaže da moram pričekati još bar 2 tjedna da sigurno prođem.. Uglavnom hebo pas mater i državi i ko je smislio zakon jer i doktorica zna da u krvi nakon 17 dana nemam thc ili imam premalu količinu ali eto zakon takav da trazi urin jer se tako dulje može otkriti konzumacija marihuane... Ko je ovdje lud to je ko da za alkohol traže dokaz da mjesec dva nisi ništa popio ili ti dižu dozvolu pas mater i državi i zakonima... ******** licemjerna gamad.uglavnom nemojte nikad i nikome dati da vas testira na marihuanu jer je to jedna obična biljka koja nam čini dobro a ne droga. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom