Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Spookisha" data-source="post: 170993" data-attributes="member: 27024"><p>malo je off topic ali dragi moji , resih da svoje , danasnje iskustvo , podelim sa vama .. </p><p>prica pocinje tako sto vuchem neku prehladu mesec dana , poslednjih dana mi se stanje pogorsalo i morao sam da odem doktoru .. medjutim ja sam to odlagao i moji roditelji su popizdeli i zactrali mi da idem sutradan , tj danas .. </p><p>kao u svakoj prici , postoji ono ali .. kad u gluvo doba javise se meni moji drugari da dolaze i donose nasu dragu mariju .. a ja kao zaba , tesko me u vodu naterati , popusim to , i prste polizah .. sve se to zbivalo oko 4h ujutru , prica se nastavlja ujutru u pola 8 kad sam se pojavio ispred doktorke .. njen prvi komentar bese los , te me prosledi da vadim krv , mene prpa uhvati i htedoh da isfoliram da mi nije dobro i da cu se vratiti za par dana i predomislih se .. a stvari stoje da zivim u malom mestu kraj Beograda te me poznaju svi koji rade u ambulanti , pomislih , najebao sam .. ali srecom , nova sestra , nije iz sela i ja joj prosuh pricu : "izvini , imam problem i zelim da ga podelim sa tobom , vezan za vadjenje krvi" na to ona :"kazi" :" sinoc sam bio u drustvu gde se pusila marihuana a soba bese mala , jedva doseze 3 sa 3 , te se osecam kao da sam i ja pusio , bojim se" i ona naravno prospe prichu da je to lose bla bla ali mi reche da ne brinem i da ce se ponasati cisto profesionalno i da niko nece znati na to .. istog dana , sav u strahu , dodjoh kod doktorice da mi da lekove i nista mi ne reche , imam nalaz krvi i mislim da nema nista o thc-u .. znam da sam smorio sa pricom , ali morao sam opsirnije da pisem .. ko god se nadje u slichnom problemu , i mora da uradi nalaz krvi u domu zdravlja , nema potrebe da brine .. hvala ako ste procitali .. poz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spookisha, post: 170993, member: 27024"] malo je off topic ali dragi moji , resih da svoje , danasnje iskustvo , podelim sa vama .. prica pocinje tako sto vuchem neku prehladu mesec dana , poslednjih dana mi se stanje pogorsalo i morao sam da odem doktoru .. medjutim ja sam to odlagao i moji roditelji su popizdeli i zactrali mi da idem sutradan , tj danas .. kao u svakoj prici , postoji ono ali .. kad u gluvo doba javise se meni moji drugari da dolaze i donose nasu dragu mariju .. a ja kao zaba , tesko me u vodu naterati , popusim to , i prste polizah .. sve se to zbivalo oko 4h ujutru , prica se nastavlja ujutru u pola 8 kad sam se pojavio ispred doktorke .. njen prvi komentar bese los , te me prosledi da vadim krv , mene prpa uhvati i htedoh da isfoliram da mi nije dobro i da cu se vratiti za par dana i predomislih se .. a stvari stoje da zivim u malom mestu kraj Beograda te me poznaju svi koji rade u ambulanti , pomislih , najebao sam .. ali srecom , nova sestra , nije iz sela i ja joj prosuh pricu : "izvini , imam problem i zelim da ga podelim sa tobom , vezan za vadjenje krvi" na to ona :"kazi" :" sinoc sam bio u drustvu gde se pusila marihuana a soba bese mala , jedva doseze 3 sa 3 , te se osecam kao da sam i ja pusio , bojim se" i ona naravno prospe prichu da je to lose bla bla ali mi reche da ne brinem i da ce se ponasati cisto profesionalno i da niko nece znati na to .. istog dana , sav u strahu , dodjoh kod doktorice da mi da lekove i nista mi ne reche , imam nalaz krvi i mislim da nema nista o thc-u .. znam da sam smorio sa pricom , ali morao sam opsirnije da pisem .. ko god se nadje u slichnom problemu , i mora da uradi nalaz krvi u domu zdravlja , nema potrebe da brine .. hvala ako ste procitali .. poz [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom