Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bezze_Sa" data-source="post: 152772" data-attributes="member: 912"><p>Ja sam protiv toga, - tako ti i slični tebi, zloupotrebljavaju vuvu.... i na kraju veći belaj se postigne takvim pristupom. Inače ja nikom ne bih dao da konzumira Cannabis, dok se školuje... </p><p>Aaa iii kakva je to škola koja vas testira non-stop na droge? Ako pušiš, onda puši kako treba... ne sakrivanje od nekog ili sl. ako ne možeš tako - nemoj ni pušiti .... U HR već je počela kampanja za legalizaciju medicinskg kanabis, a takvi ko ti (nisi jedini naravno) u tome samo štetu prave.</p><p></p><p>... ne razumijem, šta je problem i ako si pozitivan na THC? Ako kriješ od roditelja ili sl. onda nemoj pušiti drug...</p><p></p><p>Ja sam uvijek govorio to da SAMO oni koji su "izgrađeni" kao ličnost (odnosno zreli ljudi) - da konzumiraju (u granicama naravno...) vuvu.... </p><p>Jer ako ti počinješ pušiti u školi to, 90% raje završi na težim drogama, i to je ono što vlada(e) jedva čekaju kako bi zabranili upotrebu cannabisa u med. svrhe.</p><p></p><p>Najlakše je podvaliti tuđu mokraću, ... lakše nego da piješ svašta nešto, i opet kad dođeš na "pišanje", pitanje je ... jel sve izašlo ili nije...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bezze_Sa, post: 152772, member: 912"] Ja sam protiv toga, - tako ti i slični tebi, zloupotrebljavaju vuvu.... i na kraju veći belaj se postigne takvim pristupom. Inače ja nikom ne bih dao da konzumira Cannabis, dok se školuje... Aaa iii kakva je to škola koja vas testira non-stop na droge? Ako pušiš, onda puši kako treba... ne sakrivanje od nekog ili sl. ako ne možeš tako - nemoj ni pušiti .... U HR već je počela kampanja za legalizaciju medicinskg kanabis, a takvi ko ti (nisi jedini naravno) u tome samo štetu prave. ... ne razumijem, šta je problem i ako si pozitivan na THC? Ako kriješ od roditelja ili sl. onda nemoj pušiti drug... Ja sam uvijek govorio to da SAMO oni koji su "izgrađeni" kao ličnost (odnosno zreli ljudi) - da konzumiraju (u granicama naravno...) vuvu.... Jer ako ti počinješ pušiti u školi to, 90% raje završi na težim drogama, i to je ono što vlada(e) jedva čekaju kako bi zabranili upotrebu cannabisa u med. svrhe. Najlakše je podvaliti tuđu mokraću, ... lakše nego da piješ svašta nešto, i opet kad dođeš na "pišanje", pitanje je ... jel sve izašlo ili nije... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom