Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kaja" data-source="post: 136736" data-attributes="member: 16121"><p>Zahvaljujem u svakom sluchaju. Radio ja i prije tu vrstu testa koji pokazuje na 5 vrsta opijata-droga rezultat i uvijek sam po 15-ak dana bio chist ali sad se desilo da su me zvali prije nego sam ochekivao. Ako se userem,morat cu na detoksikaciju. Mada se slazem da je 10 dana sasvim dovoljno,uz trud svojski jel',da se prodje test. Imam 30 i koju preko pa me pnekad bude sram od sebe samoga sto moram sve da radim da bih polozio test uspjeshno. ali nisam ja kriv Trava je majka. Veliki pozdrav svima i da li neko ima sajt ili nesto slichno odakle bih mogao da nabavim od grupe Buldozder album "Pljuni istinin u oci"?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaja, post: 136736, member: 16121"] Zahvaljujem u svakom sluchaju. Radio ja i prije tu vrstu testa koji pokazuje na 5 vrsta opijata-droga rezultat i uvijek sam po 15-ak dana bio chist ali sad se desilo da su me zvali prije nego sam ochekivao. Ako se userem,morat cu na detoksikaciju. Mada se slazem da je 10 dana sasvim dovoljno,uz trud svojski jel',da se prodje test. Imam 30 i koju preko pa me pnekad bude sram od sebe samoga sto moram sve da radim da bih polozio test uspjeshno. ali nisam ja kriv Trava je majka. Veliki pozdrav svima i da li neko ima sajt ili nesto slichno odakle bih mogao da nabavim od grupe Buldozder album "Pljuni istinin u oci"? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom