Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bezze_Sa" data-source="post: 133051" data-attributes="member: 912"><p>Ne kontam te haveru, .... test krvi na THC nije obični test... ti ćeš najvjerovatnije raditi skrining test, aaa ne znam hoće li ti izaći za tako malo vremena, može a i ne mora (opet zavisi i od vutre - jačina) ali u svakom slučaju, možeš a i ne mora značiti.... Ne vjerujem da će ti preko "krvi" tražiti THC... ipak skup je taj test, (čak i skrining test - 10-tka je oko 20-30€) ...desetka se zove jer ima deset reagensa (imaš i skrining testove sa 5) pa pojedinačne (na tramal, MOP, i sl.) ... </p><p>Sad ovo tvoje pitanje niko ti ne može odgovoriti sa 100% tačnosti... jer tu igra dosta faktora, ali to što nisi nikad prije pušio i samo 3 dima povukao, vrlo je moguće da na skrining testu ti pokaže neg (-) na thc... eh, sad ti govoriš krv, mislim da isto tako (ako su ti bubrezi ok, - jetra isto) može doći do detoksikacije u 7 dana, ali gledaj da piješ što više tečnosti (bilo koje, voda isto može)... </p><p>Jedino što (u ovom tvom slučaju) mogu biti 100% siguran, je da u narednih 7 dana se "ispiraš", odnosno obična infuzija ujutro i naveče, s tim 100% ćeš izbaciti THC iz organizma... al ne može svako ni sa infuzijom... </p><p>Tako da ti ostaje samo tečnosti što više...(malo duže će trajati nego infuzija, ali u suštini to je isto, samo što sa infuzijom mnooogo brže se očisti org.) i drži fige, može a i ne mora ti pokazati... </p><p></p><p>P.S. To jutro, kad budeš davao urin (ukoliko se radi o skrining test) doooobro se ujutro napij vode, iii nemoj davati prvu mokraću, znači gledaj da prje toga pišaš kući (ili bilo gdje) prije testa, ii kad budeš na testu pišao, nemoj prvi "mlaz" u čašu mu dati, nego ako možeš zadnje ono što ti ostane (jer njima je dovoljno sasvim malo...) to te može izvući ...</p><p></p><p>Pozz & sretno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bezze_Sa, post: 133051, member: 912"] Ne kontam te haveru, .... test krvi na THC nije obični test... ti ćeš najvjerovatnije raditi skrining test, aaa ne znam hoće li ti izaći za tako malo vremena, može a i ne mora (opet zavisi i od vutre - jačina) ali u svakom slučaju, možeš a i ne mora značiti.... Ne vjerujem da će ti preko "krvi" tražiti THC... ipak skup je taj test, (čak i skrining test - 10-tka je oko 20-30€) ...desetka se zove jer ima deset reagensa (imaš i skrining testove sa 5) pa pojedinačne (na tramal, MOP, i sl.) ... Sad ovo tvoje pitanje niko ti ne može odgovoriti sa 100% tačnosti... jer tu igra dosta faktora, ali to što nisi nikad prije pušio i samo 3 dima povukao, vrlo je moguće da na skrining testu ti pokaže neg (-) na thc... eh, sad ti govoriš krv, mislim da isto tako (ako su ti bubrezi ok, - jetra isto) može doći do detoksikacije u 7 dana, ali gledaj da piješ što više tečnosti (bilo koje, voda isto može)... Jedino što (u ovom tvom slučaju) mogu biti 100% siguran, je da u narednih 7 dana se "ispiraš", odnosno obična infuzija ujutro i naveče, s tim 100% ćeš izbaciti THC iz organizma... al ne može svako ni sa infuzijom... Tako da ti ostaje samo tečnosti što više...(malo duže će trajati nego infuzija, ali u suštini to je isto, samo što sa infuzijom mnooogo brže se očisti org.) i drži fige, može a i ne mora ti pokazati... P.S. To jutro, kad budeš davao urin (ukoliko se radi o skrining test) doooobro se ujutro napij vode, iii nemoj davati prvu mokraću, znači gledaj da prje toga pišaš kući (ili bilo gdje) prije testa, ii kad budeš na testu pišao, nemoj prvi "mlaz" u čašu mu dati, nego ako možeš zadnje ono što ti ostane (jer njima je dovoljno sasvim malo...) to te može izvući ... Pozz & sretno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom