Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bezze_Sa" data-source="post: 132323" data-attributes="member: 912"><p>Evo moje mišljejne....</p><p>Mislim da to "pišanje" pred test i piti tekućine (npr: uvin-H čaj - baš za izmokravanje) ... može ubrzati proces, ii naravno da je najbolje ustati (ako možeš ne spavati nikako, i samo piti bilo koju vrstu tekućine.... (čajevi, sokovi)... sve dok ti mokraća malte ne bude kao voda... </p><p></p><p>Ako ti rade test na krv, kosu... (to u SA ima, ali samo na krv, vlas kose se još ne koristi, jer je veoma skupo...u odnosu na skrining testove) aaa sad zavisi od "jačine" te vutre koju si pušio, i količinu (naravno) eh sad hoćeš li biti poz. ili ne... to ti niko 100% ne može potvrditi ...</p><p>Ako daješ mokraću, gledaj ako možeš da "podvališ" to je najsigurnije.... inače THC ostaje u org. naaaaajduže i do mjesec dana... (opet zavisi od vuve, kao i način uzimanja...) najbrže izađe ako se puši, dok (kolači, puter i sl.) ostaje mnooogo duže...</p><p></p><p>Ali na kraju krajeva, uvijek možeš reći da si bio kod prijatelja, fol mu nešto radio na kompu, dok su oni pušili,,,.... naravno samim tim i ti ćeš biti pozitivan (ukoliko si u istoj prostoriji)....</p><p>To nek' ti bude zadnja vadiona, .... al' pravi se lud, ono pitaj dal' možeš biti poz. na thc, jer si (opali šuplju) prije par dana popravio prijatelju komp, dok je on sa još nekim pušio vuvu... (naravno ti znaš, ali se pravi lud pred njima... i pitaj može li od toga biti...) što će ti oni naravno potvrditi i tu si "pola tereta" skinuo sa sebe... (ovo govorim AKO ti pokaže (+THC) ....) </p><p>Ne vjerujem da će ti gledati na vlas kose, ili krv... </p><p>Koliko sam upućen to se radi samo po zahtjevu suda, ili baš baš...jer taj test je skup, a i čeka se rez. dosta dugo (nekoilko dana...) dok inače skrining test je taj koji je vjerodostojan, i koji se koristi za to...</p><p></p><p>Aaa što se tiče skrining testova, postoji XY varijanti kako podmetnuti tuđu mokraću (to ti je najsigurnije... naravno ako ti prođe to...) aaa ovo sa "ispiranjem"... može ti pomoći SAMO ako radiš skrining test (odnosno urin...) eh, sad imaš raznih testova ("5-ca" sa 5 reagensa, i "6ca" sa šest, oni se najviše koriste (bar kod nas...) dok 10tka (sa 10 reagensa) je jako osjetljiv test... (naravno i najskuplji) ... ako ti njega budu radili, ovo sa vodom na tom testu neće ti pomoći...</p><p>Sad opet - niko ti ne može reći 100%, s obzirom da nisi pušio puno (kao što reče, par dimova prije 2-3 sedmice???) imaš velike šanse da prođeš rega...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bezze_Sa, post: 132323, member: 912"] Evo moje mišljejne.... Mislim da to "pišanje" pred test i piti tekućine (npr: uvin-H čaj - baš za izmokravanje) ... može ubrzati proces, ii naravno da je najbolje ustati (ako možeš ne spavati nikako, i samo piti bilo koju vrstu tekućine.... (čajevi, sokovi)... sve dok ti mokraća malte ne bude kao voda... Ako ti rade test na krv, kosu... (to u SA ima, ali samo na krv, vlas kose se još ne koristi, jer je veoma skupo...u odnosu na skrining testove) aaa sad zavisi od "jačine" te vutre koju si pušio, i količinu (naravno) eh sad hoćeš li biti poz. ili ne... to ti niko 100% ne može potvrditi ... Ako daješ mokraću, gledaj ako možeš da "podvališ" to je najsigurnije.... inače THC ostaje u org. naaaaajduže i do mjesec dana... (opet zavisi od vuve, kao i način uzimanja...) najbrže izađe ako se puši, dok (kolači, puter i sl.) ostaje mnooogo duže... Ali na kraju krajeva, uvijek možeš reći da si bio kod prijatelja, fol mu nešto radio na kompu, dok su oni pušili,,,.... naravno samim tim i ti ćeš biti pozitivan (ukoliko si u istoj prostoriji).... To nek' ti bude zadnja vadiona, .... al' pravi se lud, ono pitaj dal' možeš biti poz. na thc, jer si (opali šuplju) prije par dana popravio prijatelju komp, dok je on sa još nekim pušio vuvu... (naravno ti znaš, ali se pravi lud pred njima... i pitaj može li od toga biti...) što će ti oni naravno potvrditi i tu si "pola tereta" skinuo sa sebe... (ovo govorim AKO ti pokaže (+THC) ....) Ne vjerujem da će ti gledati na vlas kose, ili krv... Koliko sam upućen to se radi samo po zahtjevu suda, ili baš baš...jer taj test je skup, a i čeka se rez. dosta dugo (nekoilko dana...) dok inače skrining test je taj koji je vjerodostojan, i koji se koristi za to... Aaa što se tiče skrining testova, postoji XY varijanti kako podmetnuti tuđu mokraću (to ti je najsigurnije... naravno ako ti prođe to...) aaa ovo sa "ispiranjem"... može ti pomoći SAMO ako radiš skrining test (odnosno urin...) eh, sad imaš raznih testova ("5-ca" sa 5 reagensa, i "6ca" sa šest, oni se najviše koriste (bar kod nas...) dok 10tka (sa 10 reagensa) je jako osjetljiv test... (naravno i najskuplji) ... ako ti njega budu radili, ovo sa vodom na tom testu neće ti pomoći... Sad opet - niko ti ne može reći 100%, s obzirom da nisi pušio puno (kao što reče, par dimova prije 2-3 sedmice???) imaš velike šanse da prođeš rega... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom