Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CIKABAJA75" data-source="post: 126893" data-attributes="member: 7715"><p>To sta si ti vidio na vijestima nema veze s vezom.I ja sam vidio i pao u smijeh. Država je sva u ***** i sad da ce ic po školama testirat srednjoškolce.To je vic,zastrašivanje klinaca ko što si ti.</p><p></p><p>A čak da se to i desi mogu ti pušit kitu jer da bi te testirali trebaju pristanak tvojih roditelja i TEBE. tak da bez tebe ništa. Čini mi se da su i provodili takva testiranja u osijeku i varaždinu i to samo u problematičnim školama da bi na kraju svi bili negativni. Klinci varaju na sve moguće načine. dakle to im se nije ni u najmanju ruku isplatilo.I sad te jos pitam kakva je to država koja ide testirat klince na droge?! Samim tim pothvatom klincima daje do znanja da im ne vjeruje i da se ocito vecina njih drogira i da je to u redu. Ma daj ajde,nek mi popuse kitu korumpirana gamad,kradu i jebu ljude u mozak i sad ce oni nama krojit pravdu.</p><p></p><p>Sjebat ce ih sve polancec.hehe</p><p></p><p>Druga stvar pretjerujes s napusavanjem,3 jokse u jednom danu su previse osim ak vas nije bilo 10.Trece ne valja se napusavat par dana za redom osim ako nisu neke specijalne prigode.jbg onda moras iz pristojnosti.rade zapali subotom po joksu i relaksiraj se.</p><p></p><p>I jos nesto,malo vise citaj i surfaj, tema se zove koliko dugo thc ostaje u tijelu i ima 20 strana.Malo ih prelistaj,počni od prve i naci ces odgovor na temu...pozdrav wugla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CIKABAJA75, post: 126893, member: 7715"] To sta si ti vidio na vijestima nema veze s vezom.I ja sam vidio i pao u smijeh. Država je sva u ***** i sad da ce ic po školama testirat srednjoškolce.To je vic,zastrašivanje klinaca ko što si ti. A čak da se to i desi mogu ti pušit kitu jer da bi te testirali trebaju pristanak tvojih roditelja i TEBE. tak da bez tebe ništa. Čini mi se da su i provodili takva testiranja u osijeku i varaždinu i to samo u problematičnim školama da bi na kraju svi bili negativni. Klinci varaju na sve moguće načine. dakle to im se nije ni u najmanju ruku isplatilo.I sad te jos pitam kakva je to država koja ide testirat klince na droge?! Samim tim pothvatom klincima daje do znanja da im ne vjeruje i da se ocito vecina njih drogira i da je to u redu. Ma daj ajde,nek mi popuse kitu korumpirana gamad,kradu i jebu ljude u mozak i sad ce oni nama krojit pravdu. Sjebat ce ih sve polancec.hehe Druga stvar pretjerujes s napusavanjem,3 jokse u jednom danu su previse osim ak vas nije bilo 10.Trece ne valja se napusavat par dana za redom osim ako nisu neke specijalne prigode.jbg onda moras iz pristojnosti.rade zapali subotom po joksu i relaksiraj se. I jos nesto,malo vise citaj i surfaj, tema se zove koliko dugo thc ostaje u tijelu i ima 20 strana.Malo ih prelistaj,počni od prve i naci ces odgovor na temu...pozdrav wugla [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom