Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jack Herrer" data-source="post: 120433" data-attributes="member: 9382"><p>Bok ekipa, novi sam ovdje ali u svijetu najdraze biljke uzivam vec skoro 20 god...Imam 35 i zivim u Italiji.</p><p>Sad ako mi netko jos napise da medicinski ugljen i puno tekucine pomaze kod bolnickog testiranja, stvarno nema pojma.To jednostavno nije istina.</p><p>Radim odgovoran posao i u firmi su organizirali test.Nisam duvao vise od 15 dana, popio sam planinu medicinskog ugljena u granulama i bio pozitivan. Doduse vutru nabavljam u Nizozemskoj u cofeeshopovima posto cesto putujem tamo.Dakle vrlo je visoke kvalitete.</p><p></p><p>Sad, zahvaljujuci savjetima ljudi koji nemaju pojma, posao mi visi o niti..Sreca je sto u Italiji zakon o privacyu ne dozvoli da u firmi znaju sta je sa mnom ali doktor koji je radio test to mora proslijedit u drzavnu agenciju koja ce me opet testirat za 15 dana i onda opet za 15 a za to vrijeme ne smijem raditi svoj posao jer po njima privremeno nisam sposoban radit svoj posao..Znaci mj. dana bez place u kapitalistickoj Italiji..Idila.. Sad, posto vise nikome ne vjerujem sto se tice sistema za prikrit thc u mokraci,zelim pitati da li je moguce podvaliti mokracu od frenda koji ne trosi vutru i ako mogu podvalit, da li moram pazit na krvnu grupu ili neke druge stvari.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jack Herrer, post: 120433, member: 9382"] Bok ekipa, novi sam ovdje ali u svijetu najdraze biljke uzivam vec skoro 20 god...Imam 35 i zivim u Italiji. Sad ako mi netko jos napise da medicinski ugljen i puno tekucine pomaze kod bolnickog testiranja, stvarno nema pojma.To jednostavno nije istina. Radim odgovoran posao i u firmi su organizirali test.Nisam duvao vise od 15 dana, popio sam planinu medicinskog ugljena u granulama i bio pozitivan. Doduse vutru nabavljam u Nizozemskoj u cofeeshopovima posto cesto putujem tamo.Dakle vrlo je visoke kvalitete. Sad, zahvaljujuci savjetima ljudi koji nemaju pojma, posao mi visi o niti..Sreca je sto u Italiji zakon o privacyu ne dozvoli da u firmi znaju sta je sa mnom ali doktor koji je radio test to mora proslijedit u drzavnu agenciju koja ce me opet testirat za 15 dana i onda opet za 15 a za to vrijeme ne smijem raditi svoj posao jer po njima privremeno nisam sposoban radit svoj posao..Znaci mj. dana bez place u kapitalistickoj Italiji..Idila.. Sad, posto vise nikome ne vjerujem sto se tice sistema za prikrit thc u mokraci,zelim pitati da li je moguce podvaliti mokracu od frenda koji ne trosi vutru i ako mogu podvalit, da li moram pazit na krvnu grupu ili neke druge stvari. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom