Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mareljamarko" data-source="post: 106759" data-attributes="member: 9972"><p>e ljudi prvo pozdrav za sve</p><p>i ja imam muke, treba ici na lekarski za posao i naravno na testiranje. batalio sam pusenje pre tacno mesec dana (pusim aktivno godinu dana, naravno sa kracim prekidima od nedelju dve, pa opet tri cetiri meseca svaki dan po jedan), jutros se testirao sa testom iz apoteke. i pojavile su se sve crtice, ali nisu bas kao i ona kontrolna. interesuje me da li je to pozitivan ili negativan test. u sad kazu da se THC najvise zadrzava u masnocama, ne mogu reci da sam debeo, ali ni da sam kosturko, znaci ima malo salceta na stomacicu ali nista preterano. pijem ko lud vodu, sok, cajeve, jogurt. testiranje ce biti za 10-15 dana, pa me zanima kolika je verovatnoca da pored klasicnog testa urade labaratorisko ispitivanje posto na samom testeru linije nisu bas jarke kao ona signalna, ali opet postoje i jasno se vide. mozda za nijansu svetlije od kontrolne.</p><p></p><p>hvala svima koji mogu da mi pomognu!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mareljamarko, post: 106759, member: 9972"] e ljudi prvo pozdrav za sve i ja imam muke, treba ici na lekarski za posao i naravno na testiranje. batalio sam pusenje pre tacno mesec dana (pusim aktivno godinu dana, naravno sa kracim prekidima od nedelju dve, pa opet tri cetiri meseca svaki dan po jedan), jutros se testirao sa testom iz apoteke. i pojavile su se sve crtice, ali nisu bas kao i ona kontrolna. interesuje me da li je to pozitivan ili negativan test. u sad kazu da se THC najvise zadrzava u masnocama, ne mogu reci da sam debeo, ali ni da sam kosturko, znaci ima malo salceta na stomacicu ali nista preterano. pijem ko lud vodu, sok, cajeve, jogurt. testiranje ce biti za 10-15 dana, pa me zanima kolika je verovatnoca da pored klasicnog testa urade labaratorisko ispitivanje posto na samom testeru linije nisu bas jarke kao ona signalna, ali opet postoje i jasno se vide. mozda za nijansu svetlije od kontrolne. hvala svima koji mogu da mi pomognu! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Koliko dugo THC ostaje u tijelu??
Bottom