Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Koju sortu izabrati?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Socrat" data-source="post: 175520" data-attributes="member: 10100"><p>Haahaha, ne brini, nisam "procijenio" da to je hebena sorta samo gledajući taj opis (u kojem ništa ne piše, jer je relativno novija sorta),</p><p></p><p>nego sam malo proučio što pišu po ostalim forumima, kakve im je utiske ostavilo itd... </p><p></p><p>I baš sad gledam (ono, informativno radi, možda nekim oboljelima s foruma pomogne), Resin Seeds (banka sjemena) rade na nekom projektu da ujednače količinu THC-a i CBD-a na, znači 50-50. Govorili su "kako banke u Californiji pridaju pažnje samo tom THC-u u toj mjeri da je CBD ostao samo u tragovima, pa su se vratili originalnim uzgajivačima sa izvornim sortama koje su bile bogate CBD-om, i tako napravili nešto još bolje"... (koliko se sječam tak je negdje zvučalo)</p><p></p><p>Možda nekima ova informacija pomogne, čisto toliko da nisam šutio</p><p></p><p>Pozz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Socrat, post: 175520, member: 10100"] Haahaha, ne brini, nisam "procijenio" da to je hebena sorta samo gledajući taj opis (u kojem ništa ne piše, jer je relativno novija sorta), nego sam malo proučio što pišu po ostalim forumima, kakve im je utiske ostavilo itd... I baš sad gledam (ono, informativno radi, možda nekim oboljelima s foruma pomogne), Resin Seeds (banka sjemena) rade na nekom projektu da ujednače količinu THC-a i CBD-a na, znači 50-50. Govorili su "kako banke u Californiji pridaju pažnje samo tom THC-u u toj mjeri da je CBD ostao samo u tragovima, pa su se vratili originalnim uzgajivačima sa izvornim sortama koje su bile bogate CBD-om, i tako napravili nešto još bolje"... (koliko se sječam tak je negdje zvučalo) Možda nekima ova informacija pomogne, čisto toliko da nisam šutio Pozz [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Koju sortu izabrati?
Bottom