Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Koju sortu izabrati?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="metalmaniac" data-source="post: 172104" data-attributes="member: 9174"><p>pošto ovakvih padobranaca ima puno i sve više i više, da nešto kažem, i tebi i ostalima za primjer...</p><p></p><p>pogledaj datum moje registracije, negdje u 10. mjesecu 2009. a znaš li kada sam napisao prvi post? u 4. mjesecu prošle godine. računaj koliko je to, 18 mjeseci nisam ništa napisao na forumu, a pogodi šta sam dotad radio... čitao, čitao i čitao, gotovo svaki dan. kad god me je nešto zanimalo ili kad mi je neka ideja pala na pamet išao sam provjeriti na forumu i pročitati sve vezano uz to, nisam za sve zapitkivao kao malo dijete zato jer to ljude živcira. vjerojatno nema teme vezane uz uzgoj kanabisa koja nije detaljno prožvakana na ovom forumu (tko nađe takvo pitanje koje nije odgovoreno svaka mu čast, čeka ga 70 djevica u zagrobnom životu, ja garantiram!)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="metalmaniac, post: 172104, member: 9174"] pošto ovakvih padobranaca ima puno i sve više i više, da nešto kažem, i tebi i ostalima za primjer... pogledaj datum moje registracije, negdje u 10. mjesecu 2009. a znaš li kada sam napisao prvi post? u 4. mjesecu prošle godine. računaj koliko je to, 18 mjeseci nisam ništa napisao na forumu, a pogodi šta sam dotad radio... čitao, čitao i čitao, gotovo svaki dan. kad god me je nešto zanimalo ili kad mi je neka ideja pala na pamet išao sam provjeriti na forumu i pročitati sve vezano uz to, nisam za sve zapitkivao kao malo dijete zato jer to ljude živcira. vjerojatno nema teme vezane uz uzgoj kanabisa koja nije detaljno prožvakana na ovom forumu (tko nađe takvo pitanje koje nije odgovoreno svaka mu čast, čeka ga 70 djevica u zagrobnom životu, ja garantiram!) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Koju sortu izabrati?
Bottom