Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Koju sortu izabrati?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Snjezana1971" data-source="post: 169911" data-attributes="member: 26435"><p>Moraš se malo više potruditi i pročitati glede toga što želiš i dosta si to šturo objasnio, prekratko da bi ti netko mogao dati dobar savjet, kakva vrsta konoplje, za čega ti treba(ulje, pušenje,bolest ili osobni užiitak i sl.) ima indica,sativa,ruderalis pa onda od svih puno podvrsta tako da je to sve relativno, ali moraš više napisati glede potreba i zahtjeva osim ovoga što si naveo.Pročitaj par dnevnika ljudi koji su sadili pa ćeš možda i sam lakše odlućiti koja ti odgovara glede potreba i zahtjevnosti glede same biljke(outdor ili indor uzgoj) i dr.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Snjezana1971, post: 169911, member: 26435"] Moraš se malo više potruditi i pročitati glede toga što želiš i dosta si to šturo objasnio, prekratko da bi ti netko mogao dati dobar savjet, kakva vrsta konoplje, za čega ti treba(ulje, pušenje,bolest ili osobni užiitak i sl.) ima indica,sativa,ruderalis pa onda od svih puno podvrsta tako da je to sve relativno, ali moraš više napisati glede potreba i zahtjeva osim ovoga što si naveo.Pročitaj par dnevnika ljudi koji su sadili pa ćeš možda i sam lakše odlućiti koja ti odgovara glede potreba i zahtjevnosti glede same biljke(outdor ili indor uzgoj) i dr. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Koju sortu izabrati?
Bottom