Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Svijet Interneta i Kompjutera
Koje igre igrate dok ste navareni?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="fly_to_the_limit" data-source="post: 385375" data-attributes="member: 36716"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 22px"><strong><span style="color: #ff4d4d"><a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed_III" target="_blank">Assassin's Creed II</a></span><a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed_III" target="_blank">I</a></strong></span></span> nabrijana igra full ako je neko igrao ostale dijelove i ako su mu dosadnu nek proba igrat ovaj dio jer je full drugaciji od ostalih da ne pisem vise evo GAME REVIEW jer kad bi poceo pisat dugo bi bilo samo cu rec <span style="font-size: 22px">IGN ocjena 8.5</span> ... kome se vise svidja prelazit stvari ima dosta igrat a isto tako ko je high i voli opustenost uzjahas konja i chill ima svega i svacega za vidjet</p><p>[MEDIA=youtube]0UNjT9uFv0c[/MEDIA]</p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 26px">Far Cry 3 <span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px">isto tako full znaci ako neko gotivi FPS games ova je definitivno izbor....imas veliki ali bas veliki izbor oruzija od strijele do bacaca raketa isto tako nadogradnja oruzija je full ured svako oruzije je moguce nadogradit oces veci sanzer MOZE oces prigusivac MOZE oces laserski scope MOZE itd.itd.itd Isto tako ko gotivi navaren prelazit game nek prilazi a ko voli chill Sniper u ruke i osvajanje kampova popnes se na brdo i puc puc puc i gotovo haha inace kad osvajas kampove sve vise mape pripada tvojoj bandi ...upoznas lika na pocetku i o ti da pistolj i to je sve sto imas i on ti pomaze da ukapiras stvari salje te na razne lokacije i tako da brzo se skonta igra i kreces od nule pa onda kako igra ide dalje radis neke tatto one su kao neku upgrade npr imas upgrade kad skocijes sa neke litice da koknes lika nozem dok to nisi mogao na pocetku igre i tako te sitnice u svakom slucaju igra 10/10 </span> ....<span style="font-size: 22px">IGN ocjena 9.0</span></span></span></span><span style="font-size: 22px"> [MEDIA=youtube]jbTVpZaB6Q0[/MEDIA]</span></p><p><span style="font-size: 22px">EURO TRUCK SIMULATOR 2 <span style="font-size: 15px">tu se nema sta govorit ispusis dzox sjedes i bacis jednu dvije ture i nadjes neku drugu zanimaciju..</span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 22px"><span style="font-size: 15px"><span style="font-size: 22px">PES 2013 ili FIFA 15</span> ako duvate sami onda ssamo MASTER LEAGUE i opleti ako ste s nekim onda ja imam obicaj da igram s nekim do 3 utakmice po 15 minuta 2 dobijene kraj ako je rezultat 1-1 u pobjedana onda ide odlucujuca utakmica...</span></span></p><p><span style="font-size: 22px"></span></p><p></p><p><span style="font-size: 22px"><span style="font-size: 15px"><span style="font-size: 22px">TEXAS HOLDEM POKER <span style="font-size: 15px">ko ima face a ko nema nek napravi neki fake i deri ja najvise gotivim kad dam pred spavanje jedno 30 minuta i rest..</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 22px"></span></p><p><span style="font-size: 22px"><span style="font-size: 15px"><span style="font-size: 22px">DOTA 2 <span style="font-size: 18px">u zadnje vrijeme bacim po koji game cisto ako imam u vece slobodnog vremena posto je ljeto i vecinu vremena sam vani..ako ima neka ko igra nek ostavi ID u P M </span></span></span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 22px"><span style="font-size: 15px"><span style="font-size: 22px"><span style="font-size: 12px">i to je to ima jos toga ali drugi put PEACE..</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fly_to_the_limit, post: 385375, member: 36716"] [FONT=Verdana][SIZE=6][B][COLOR=#ff4d4d][URL='https://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed_III']Assassin's Creed II[/URL][/COLOR][URL='https://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed_III']I[/URL][/B][/SIZE][/FONT] nabrijana igra full ako je neko igrao ostale dijelove i ako su mu dosadnu nek proba igrat ovaj dio jer je full drugaciji od ostalih da ne pisem vise evo GAME REVIEW jer kad bi poceo pisat dugo bi bilo samo cu rec [SIZE=6]IGN ocjena 8.5[/SIZE] ... kome se vise svidja prelazit stvari ima dosta igrat a isto tako ko je high i voli opustenost uzjahas konja i chill ima svega i svacega za vidjet [MEDIA=youtube]0UNjT9uFv0c[/MEDIA] [FONT=Georgia][SIZE=7]Far Cry 3 [SIZE=3][SIZE=4]isto tako full znaci ako neko gotivi FPS games ova je definitivno izbor....imas veliki ali bas veliki izbor oruzija od strijele do bacaca raketa isto tako nadogradnja oruzija je full ured svako oruzije je moguce nadogradit oces veci sanzer MOZE oces prigusivac MOZE oces laserski scope MOZE itd.itd.itd Isto tako ko gotivi navaren prelazit game nek prilazi a ko voli chill Sniper u ruke i osvajanje kampova popnes se na brdo i puc puc puc i gotovo haha inace kad osvajas kampove sve vise mape pripada tvojoj bandi ...upoznas lika na pocetku i o ti da pistolj i to je sve sto imas i on ti pomaze da ukapiras stvari salje te na razne lokacije i tako da brzo se skonta igra i kreces od nule pa onda kako igra ide dalje radis neke tatto one su kao neku upgrade npr imas upgrade kad skocijes sa neke litice da koknes lika nozem dok to nisi mogao na pocetku igre i tako te sitnice u svakom slucaju igra 10/10 [/SIZE] ....[SIZE=6]IGN ocjena 9.0[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][SIZE=6] [MEDIA=youtube]jbTVpZaB6Q0[/MEDIA] EURO TRUCK SIMULATOR 2 [SIZE=4]tu se nema sta govorit ispusis dzox sjedes i bacis jednu dvije ture i nadjes neku drugu zanimaciju..[/SIZE][/SIZE] [SIZE=6][SIZE=4][/SIZE][/SIZE] [SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6]PES 2013 ili FIFA 15[/SIZE] ako duvate sami onda ssamo MASTER LEAGUE i opleti ako ste s nekim onda ja imam obicaj da igram s nekim do 3 utakmice po 15 minuta 2 dobijene kraj ako je rezultat 1-1 u pobjedana onda ide odlucujuca utakmica...[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE][/SIZE] [SIZE=6][SIZE=4][/SIZE][/SIZE] [SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6]TEXAS HOLDEM POKER [SIZE=4]ko ima face a ko nema nek napravi neki fake i deri ja najvise gotivim kad dam pred spavanje jedno 30 minuta i rest..[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][/SIZE][/SIZE] [SIZE=4][SIZE=6]DOTA 2 [SIZE=5]u zadnje vrijeme bacim po koji game cisto ako imam u vece slobodnog vremena posto je ljeto i vecinu vremena sam vani..ako ima neka ko igra nek ostavi ID u P M [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=3][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=3][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=3]i to je to ima jos toga ali drugi put PEACE..[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Svijet Interneta i Kompjutera
Koje igre igrate dok ste navareni?
Bottom