@RollingStone više ti nemam nekako živaca igrat RPG solo iako sam rpg fan od baldurs gate-a i icewind dale-a, fallout i na PS-u final fantasyja,chrono trigera ali sada kada radim posao i još puno stvari ne mogu sam igrat nego mi baš treba tako online competitiv sa ekipom na team speaku. Da se malo adrenalin pokrene... tu i tamo stavim ja sebi nešto dobro, kao witcher 3 ali dođem sutra umoran i jednostavno mi treba 2 sata akcije i više se ne vratim na igru..
Nikad se ne zna možda dođe vrijeme kad ću i odigrat taj fallout mode ali zasad ništa nažalost...
A o herojima da ne pričam. Mislim ja sam od prvog osnovne išao u igraone na 486-ice. Duke nukem, doom, heroes 2 pa nadalje (jedinicu nešto malo), warcraft 2 i do dana današnjeg sam gamer. Igrao starcraft 2 ozbiljno godinu i po ali obolio sam igrat. Pušenje i ozbiljna igra jedan na jedan je previše na dugoročno.
Dotu od pocetka igram ali nikad nisam spojio neki tim da se uspilo išta ozbiljnije po online ligama i turnirima, tako i CS...
Ali šta kažeš najbolje vrijeme mi je bilo kad bi tako sam fallout ili baldurs gate igrao...